montaż migaczy, świateł itp w drz 400e???
• Strona 1 z 1
montaż migaczy, świateł itp w drz 400e???
Witam
Posiadam drz 400e z 2009 roku i czy mogę do niej podłączyć kierunkowskazy, dodatkową lampe stopu, klakson ?? czy moto będzie działało normalnie czy muszę coś zmieniać w elektryce?? Moto ma akumulator i jest podłączona przednia lampa i tylnia tylko czy podłączenie dodatkowych odbiorników nie wpłynie negatywnie na moto??
Posiadam drz 400e z 2009 roku i czy mogę do niej podłączyć kierunkowskazy, dodatkową lampe stopu, klakson ?? czy moto będzie działało normalnie czy muszę coś zmieniać w elektryce?? Moto ma akumulator i jest podłączona przednia lampa i tylnia tylko czy podłączenie dodatkowych odbiorników nie wpłynie negatywnie na moto??
- damian27m
- Świeżak
A nie masz przypadkiem przełącznika od kierunkowskazów?
Ja miałem tak z XR - wszystko było (okablowanie) tylko nie było zamontowanych kierunków
Ja miałem tak z XR - wszystko było (okablowanie) tylko nie było zamontowanych kierunków

WR 426
-
nie_mam_motora - Świeżak
bedzie mógł miec nieco słabsze ładowanie. ale kierunkowskazy nie obciazają układu aż tak no i nie stale. wiec smiało mozna wrzucic kierunki.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Mam drezyne w wersji E. Kupiłem już z instalacją światła stopu a teraz jestem na etapie montażu kierunków. Tylne światło mam na LED'ach kierunki również i seryjna instalacja to wytrzymuje. Choć ledy to małe obciążenie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości