skóra...
• Strona 1 z 1
skóra...
Witam
Chce kupic kombinezon i mam dylamat odnośnie rozmiarów. Przymierzałem kilka i albo były ciasne(tzn przylegające ale wygodne), albo luzne... i teraz pytanie... ciasniejszy wydaje sie lepszy (i raczej jest faworytem) ale zakładałem na tshirt... i teraz pytanie.... co zakładacie pod w chłodniejsza pogode skóre? nie wiem czy bedzie miejsce na cos grubszego jak bedzie chłodniej... napiszcie co ubieracie pod kombinezon i na jaka pogode?? i jakie wy macie skóry?
chce dodac ze to bedzie moj pierwszy ubiór stąd moja niewiedza... z góry dzieki za odp
Chce kupic kombinezon i mam dylamat odnośnie rozmiarów. Przymierzałem kilka i albo były ciasne(tzn przylegające ale wygodne), albo luzne... i teraz pytanie... ciasniejszy wydaje sie lepszy (i raczej jest faworytem) ale zakładałem na tshirt... i teraz pytanie.... co zakładacie pod w chłodniejsza pogode skóre? nie wiem czy bedzie miejsce na cos grubszego jak bedzie chłodniej... napiszcie co ubieracie pod kombinezon i na jaka pogode?? i jakie wy macie skóry?
chce dodac ze to bedzie moj pierwszy ubiór stąd moja niewiedza... z góry dzieki za odp
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
wez ciasniejszy. Jak kupisz za duzy to bedzie Ci łopotał przy wiekszych predkosciach i do tego jak w wiekszym usiadziesz na scigaczu(zakladam ze takie moto wlasnie masz) to na brzuchu bedzie ci sie marszczyl i odstawal. Ja jezdze w skorzanej kurtce i w lato zakladam t-shirt pod spod i praktycznie sie gotuje. Na chlodniejsze dni zdaza mi sie zalozyc jakas bluze tylko ze ja kupilem troche za duza kurtke niz powiniennem. U mnie nie jest to problem bo jezdze nakedem i raczej szybko nie smigam.
Wydaje mi sie ze jak bedzie chlodniej to zamiast bluzy mozesz zakladac pod spod taka specjalna bielizne termiczna (kalesony + bluza).
A jak nie bedziesz mogl trafic z rozmiarem to moze kup szyte na miare. Wtedy bedziesz mial idealnie tak jak chcesz. Pewnie nie dostaniesz szytego na miare Arlen Nessa ale od polskich producentow kupisz bez problemu np: LKJ albo Tarbor (wpisz w goolgach)
Wydaje mi sie ze jak bedzie chlodniej to zamiast bluzy mozesz zakladac pod spod taka specjalna bielizne termiczna (kalesony + bluza).
A jak nie bedziesz mogl trafic z rozmiarem to moze kup szyte na miare. Wtedy bedziesz mial idealnie tak jak chcesz. Pewnie nie dostaniesz szytego na miare Arlen Nessa ale od polskich producentow kupisz bez problemu np: LKJ albo Tarbor (wpisz w goolgach)
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
kup ciasniejsza
ja mam problem, bo nie ma rozmiaru, ktory by na mnie pasowal, wszelkie M w ktorych rekawy i nogawki sa OK sa 5-8cm za waskie w pasie, a znow L maja za dlugie rekawy i nogawki eh
ja mam problem, bo nie ma rozmiaru, ktory by na mnie pasowal, wszelkie M w ktorych rekawy i nogawki sa OK sa 5-8cm za waskie w pasie, a znow L maja za dlugie rekawy i nogawki eh
<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
Jeszcze bede musial zobaczyc jak bedzie w tym ciasniejszym modelu z zolwiem;) niby on nie jest jakis gruby... ale jednak zajmuje troche miejsca... a jak skora bedzie cisnac to bedzie bardzo zle:] uzywa ktos z was zolwia?
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości