Zobacz wątek - skóra...
NAS Analytics TAG

skóra...

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

skóra...

Postprzez motoman » 13/5/2006, 18:11

Witam
Chce kupic kombinezon i mam dylamat odnośnie rozmiarów. Przymierzałem kilka i albo były ciasne(tzn przylegające ale wygodne), albo luzne... i teraz pytanie... ciasniejszy wydaje sie lepszy (i raczej jest faworytem) ale zakładałem na tshirt... i teraz pytanie.... co zakładacie pod w chłodniejsza pogode skóre? nie wiem czy bedzie miejsce na cos grubszego jak bedzie chłodniej... napiszcie co ubieracie pod kombinezon i na jaka pogode?? i jakie wy macie skóry?

chce dodac ze to bedzie moj pierwszy ubiór stąd moja niewiedza... z góry dzieki za odp
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bunny » 13/5/2006, 19:34

dotej pory chodziłeś nago? :lol:
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez siekson » 13/5/2006, 19:40

wez ciasniejszy. Jak kupisz za duzy to bedzie Ci łopotał przy wiekszych predkosciach i do tego jak w wiekszym usiadziesz na scigaczu(zakladam ze takie moto wlasnie masz) to na brzuchu bedzie ci sie marszczyl i odstawal. Ja jezdze w skorzanej kurtce i w lato zakladam t-shirt pod spod i praktycznie sie gotuje. Na chlodniejsze dni zdaza mi sie zalozyc jakas bluze tylko ze ja kupilem troche za duza kurtke niz powiniennem. U mnie nie jest to problem bo jezdze nakedem i raczej szybko nie smigam.
Wydaje mi sie ze jak bedzie chlodniej to zamiast bluzy mozesz zakladac pod spod taka specjalna bielizne termiczna (kalesony + bluza).

A jak nie bedziesz mogl trafic z rozmiarem to moze kup szyte na miare. Wtedy bedziesz mial idealnie tak jak chcesz. Pewnie nie dostaniesz szytego na miare Arlen Nessa ale od polskich producentow kupisz bez problemu np: LKJ albo Tarbor (wpisz w goolgach)
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez motoman » 13/5/2006, 19:49

Bunny napisał(a):dotej pory chodziłeś nago? :lol:

:D lol :D

Siekson: rzeczowa odpowiedz:) dziekuje bardzo za rady.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Richie » 13/5/2006, 20:35

kup ciasniejsza

ja mam problem, bo nie ma rozmiaru, ktory by na mnie pasowal, wszelkie M w ktorych rekawy i nogawki sa OK sa 5-8cm za waskie w pasie, a znow L maja za dlugie rekawy i nogawki eh
<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Richie
Administrator

Postprzez Bunny » 13/5/2006, 20:44

Richie... nie masz wyjśćia... trzeba troszke zacisnąć paska i mniej podjadać :P
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez motoman » 13/5/2006, 22:00

Jeszcze bede musial zobaczyc jak bedzie w tym ciasniejszym modelu z zolwiem;) niby on nie jest jakis gruby... ale jednak zajmuje troche miejsca... a jak skora bedzie cisnac to bedzie bardzo zle:] uzywa ktos z was zolwia?
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości

na górê