Pilnie poszukiwany...
• Strona 1 z 1
Pilnie poszukiwany...
witam wszystkich serdecznie, tu pisze Chris z forum stuntpoland.com. witam wszystkich serdecznie i mam wielką prośbę. szukam chłopaka z gierałtowic kolo gliwic ktory smiga freestyle na 900 rr (podobno). wczoraj na miejscowsce podbil do nas taki wlasnie koles, ktory gada ze owym motorem smiga, jest za*******, wymiata wszystkich w kraju (Raptownych, Śledzi $13 itp). mowil ze siedzi na scigaczu...do tego wyzwala nas dziwka na pojedynek. jak by ktos mial jakis namiar na tego smarka z bogatym ojcem i ****** w kosmos ego to bede wdzieczny (zwie się Sisior czy jakos tak
)...pozdrawiam
Na forum nie uzywamy wulgaryzmow
siekson

Na forum nie uzywamy wulgaryzmow
siekson
- Chris SP
- Świeżak
żółta cbr 900rr fireblade?? albo pomalowana na repsola może?
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Siema chris ja mam CBR 900 Repsol ale to nie ja z toba gadałem ciebie to juz chyba z rok nie widziałem ostatnio kiedys na bumie jeszcze a znam gościa z widzenia co ma taką żółtą cbr 900 ale jest z gliwic chyba. Więc tak co by to nie było na mnie ze to ja, a tak wygląda moja cbr www.allegro.pl/item183809480_honda_cbr_ ... psol_.html
- Jony
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości