Zobacz wÄ…tek - Pilnie poszukiwany...
NAS Analytics TAG

Pilnie poszukiwany...

Chcesz zaprosić innych na imprezę? Nie zapomnij dodać jej do Kalendarium: http://www.scigacz.pl/Dodaj,impreze,3058.html i zapostować na https://www.facebook.com/zloty.imprezy
Byłeś na zlocie i chcesz się podzielić wrażeniami?
_________

Pilnie poszukiwany...

Postprzez Chris SP » 9/4/2007, 09:05

witam wszystkich serdecznie, tu pisze Chris z forum stuntpoland.com. witam wszystkich serdecznie i mam wielką prośbę. szukam chłopaka z gierałtowic kolo gliwic ktory smiga freestyle na 900 rr (podobno). wczoraj na miejscowsce podbil do nas taki wlasnie koles, ktory gada ze owym motorem smiga, jest za*******, wymiata wszystkich w kraju (Raptownych, Śledzi $13 itp). mowil ze siedzi na scigaczu...do tego wyzwala nas dziwka na pojedynek. jak by ktos mial jakis namiar na tego smarka z bogatym ojcem i ****** w kosmos ego to bede wdzieczny (zwie się Sisior czy jakos tak :twisted: )...pozdrawiam :lol:

Na forum nie uzywamy wulgaryzmow
siekson
Chris SP
Świeżak

Postprzez x_miki_x » 9/4/2007, 12:16

żółta cbr 900rr fireblade?? albo pomalowana na repsola może?
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
x_miki_x
Świeżak

Postprzez Chris SP » 9/4/2007, 13:27

cos repsolowe...niech sie kolo odezwie jak to odczyta...
Chris SP
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 10/4/2007, 09:58

jakby był taki jak mowi to kazdy by wiedzial kto to jest :lol: no chyba ze jezdzi na swoim placu w jakims lesie zeby go nikt nie widział
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Jony » 11/4/2007, 21:45

Siema chris ja mam CBR 900 Repsol ale to nie ja z toba gadałem ciebie to juz chyba z rok nie widziałem ostatnio kiedys na bumie jeszcze a znam gościa z widzenia co ma taką żółtą cbr 900 ale jest z gliwic chyba. Więc tak co by to nie było na mnie ze to ja, a tak wygląda moja cbr www.allegro.pl/item183809480_honda_cbr_ ... psol_.html
Jony
Świeżak

Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê