Zobacz wątek - Sedziszów Małopolski Handlarz Opinie
NAS Analytics TAG

Sedziszów Małopolski Handlarz Opinie

Wywalac wszystko jak leci

Sedziszów Małopolski Handlarz Opinie

Postprzez WolnyJezdziec » 13/5/2011, 19:52

Panowie mam pytanie odnośnie tego handlarza.Firma nazywa się HorasBike Konrad Goraj Sedziszów Małopolski Mickiewicza 23.Czy zna ktoś tego gościa i jaki jest stan maszyn którymi handluje.Dlaczego pytam?Bo tej zimy kupiłem u niego moto. Miał w swojej ofercie sporo maszyn od plastików po choppery,a że właśnie przed chwilą natknąłem się na posta odnośnie handlarzy z Rzeszowa i okolic to(Nie zbyt dobrą) zaświeciło mi się w głowie czerwone światełko ostrzegawcze.Hmmm w tym sezonie zaliczyłem moto z 3 wypady i nic mnie nie zaniepokoiło-ale wiecie jak to bywa czasami jak się wady silnika zaczną ujawniać to już z grubej rury.
WolnyJezdziec
Świeżak

Postprzez biker22 » 14/5/2011, 12:47

Byłem w okresie zimowym z kumplem u tego człenia i jedno co można o nim powiedzieć to to że ma motocykle w dobrych cenach a często wręcz okazyjnych.

Ogólnie ma motocykle niektóre OK a niektóre możliwe a jeszcze inne widać że kombinowane. Na pewno nie ma co się sugerować fotami z ogłoszeń bo są "koloryzowane"
Ja np: widziałem u niego tego Gixa który czeka teraz u innego sprzedawcy na kolejnego właściciela z tym żę u pana w Sędziszowie był za mniejsze pieniądze
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k9- ... 92052.html
który był po szlifie zresztą tak jak tu na aukcji i raczej nie był kombinowany tylko po prostu był do sprzedania szlifnięty.
Miał też R1 RN22 która była 2010r z owiewkami i felgami od 2009 czyli po kombinacjach alpejskich...

Po prostu trzeba uważać jak u każdego handlarza jak się kupuje motocykl.
biker22
Świeżak

Postprzez WolnyJezdziec » 18/5/2011, 14:41

W sumie co racja to racja:)Dzięki za odpowiedź.Ogólnie gość jak kupowałem u niego moto nic nie ukrywał,oglądałem co chciałem i kiedy chciałem.Ja też wziąłem moto po wywrotce parkingowej(o czym zostałem poinformowany)zresztą plastik lewy był lekko przerysowany.Lakier miał oryginalny jak i plastiki.Po prostu zaniepokoiłem się jak przypadkowo trafiłem na złe opinie na temat handlarzy z Rzeszowa i okolic.Czasami tylko chodzi mi po głowie zrobienie laserowego badania ramy(tak dla pewności).
WolnyJezdziec
Świeżak

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê