Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Uliczna runda 1/4 mili w Lublinie...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Uliczna runda 1/4 mili w Lublinie...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Uliczna runda 1/4 mili w Lublinie...

Postprzez Åšcigacz » 13/5/2011, 12:32

Dyskusja na temat: Uliczna runda 1/4 mili w Lublinie odwołana
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uliczna runda 1/4 mili w Lublinie odwołana
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2011, 12:32

Pff ja piernicze. Szkoda gadać. Gnojki w urzędzie miasta zamiast robić coś dla ludzi kasują dzieciakom place zabaw budując w ich miejsce parkingi na 5 samochodów. Co dopiero mówić o takich imprezach jak gecko cup...<br><hr>Mieszkaniec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2011, 15:06

Komentatorzy napisał(a):Pff ja piernicze. Szkoda gadać. Gnojki w urzędzie miasta zamiast robić coś dla ludzi kasują dzieciakom place zabaw budując w ich miejsce parkingi na 5 samochodów. Co dopiero mówić o takich imprezach jak gecko cup...<br><hr>Mieszkaniec<br>
bo teraz jest moda na zamykanie, odwoływanie i etc.
co możemy zatem my "zwyczajni" zrobić?
może przyszedł czas na zamkniecie tego chlewu na wiejskiej? <br><hr>j.k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2011, 20:32

Komentatorzy napisał(a):Pff ja piernicze. Szkoda gadać. Gnojki w urzędzie miasta zamiast robić coś dla ludzi kasują dzieciakom place zabaw budując w ich miejsce parkingi na 5 samochodów. Co dopiero mówić o takich imprezach jak gecko cup...<br><hr>Mieszkaniec<br>
Komentatorzy napisał(a):bo teraz jest moda na zamykanie, odwoływanie i etc.
co możemy zatem my "zwyczajni" zrobić?
może przyszedł czas na zamkniecie tego chlewu na wiejskiej? <br><hr>j.k<br>
Gecko Cup w zeszlym roku bylo bardzo fajna impreza. Poszedlem z corka .... myslalem ze sie wynudzi a ana byla zadowolona i szczesliwa. Ogladalismy fajne zawody, do tego samochody, startujacych itd. Atmosfera fajna ... az mi zal ze mamy takich wlodarzy w miescie. Jakos w Warszawie sobie podzialali, i jakis Kubica byl... A u nas, wstyd i tyle, ciagle tylko urzedasy gora, nic dla ludzi.<br><hr>misiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2011, 08:21

Ale jestem zły na władze lublina czekałem na te zawody od września 2010 Lublinianie łączmy się musimy coś z tym zrobić w akcie protestu zablokować Jana Pawła i jeździć pół dnia 20 km/h wszystkimi pasami oczywiście w szczycie<br><hr>jazda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2011, 12:24

Nienormalny kraj. POwskie władze jeszcze gorliwsze niż ich premierzyna ten stadiony pozamykał bo nie wie jak poradzic sobie z kibolami a te ciołki taką impreze bo zabezpieczenie nieodpowiednie. W zeszłym roku było odpowiednie? Czy w innych miastach jest inne? Pewnie nie i tam nikt nie likwiduje. A od kiedy władze wiedziały ze nieodpowiednie nie mozna było wnioskowac o poprawę zabezpieczenia? Najlepiej zlikwidować kłopot z głowy<br><hr>wkurzony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości

na górê