KTM 125 SX Rok 2003
• Strona 1 z 1
KTM 125 SX Rok 2003
Witam wszystkich
Nie wiem czy ktoś bedzie w stanie mi pomóc ale może jednak
Chciałbym się dowiedzieć czy wałek do zmiany biegów w KTM 125 sx rok 2003 rózni się od nowszych roczników mam tu na uwadze przede wszystkim rok 2005 Musze zakupic nowy wałek i mam możliwość kupna z rocznika 2005 tylko własnie nie jestem w stanie stwierdzić czy podpasuje pod mój rocznik...
Wszystkich którzy mają jakąś wiedze na ten temat prosiłbym o odzew
.
Dzieki
Nie wiem czy ktoś bedzie w stanie mi pomóc ale może jednak

Chciałbym się dowiedzieć czy wałek do zmiany biegów w KTM 125 sx rok 2003 rózni się od nowszych roczników mam tu na uwadze przede wszystkim rok 2005 Musze zakupic nowy wałek i mam możliwość kupna z rocznika 2005 tylko własnie nie jestem w stanie stwierdzić czy podpasuje pod mój rocznik...
Wszystkich którzy mają jakąś wiedze na ten temat prosiłbym o odzew

Dzieki
- Kaka8
- Świeżak
po 1
zapraszam do działy off road
hmm po 1 sciagnał bym serwisówke do obu modeli i tam porównał. nie wiem jak w 2T. ale jak w moim przypadku 4T miedzy 2003 a 2005 nie było praktycznie zadnych róznic w silniku ( zmieniona jedynie pompa wody ). wiec na 99% powinno pasowac aczkolwiek porównał bym serwisówki. druga sprawa mozesz zerknąć tu ktmworld.com (nie wiem czy dobra stronka ) albo poszukaj w ogóle u dealera ktma (sklepy internetowe z czesciami ) i wpisująć nr częsci albo odszukujać ją jest opisane do których roczników pasuje

hmm po 1 sciagnał bym serwisówke do obu modeli i tam porównał. nie wiem jak w 2T. ale jak w moim przypadku 4T miedzy 2003 a 2005 nie było praktycznie zadnych róznic w silniku ( zmieniona jedynie pompa wody ). wiec na 99% powinno pasowac aczkolwiek porównał bym serwisówki. druga sprawa mozesz zerknąć tu ktmworld.com (nie wiem czy dobra stronka ) albo poszukaj w ogóle u dealera ktma (sklepy internetowe z czesciami ) i wpisująć nr częsci albo odszukujać ją jest opisane do których roczników pasuje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Dzięki za rada ciągle się rozglądam za katalogami mojego rocznika i te sparawy zeby mieć jakies porównanie. Niestety koszt katalogu silnika + skrzyni biegów to ok. 30 $ :/
Dobra czyli bede musiał jakoś to sprawdzić w inny sposób.
NIe orientujesz sie moze jeszcze jak jest z motorami o większej pojemnosci czy łożyska na wale korobowdu różnią sie od siebie, bo musze tez wymienic łozyska na wale a pod 125 niestety nie znalazłem zadnych a zalezy mi na czasie...
To moje gg 18571576 jezeli masz coś co by mi mogło pomóc pisz śmiało
Dobra czyli bede musiał jakoś to sprawdzić w inny sposób.
NIe orientujesz sie moze jeszcze jak jest z motorami o większej pojemnosci czy łożyska na wale korobowdu różnią sie od siebie, bo musze tez wymienic łozyska na wale a pod 125 niestety nie znalazłem zadnych a zalezy mi na czasie...
To moje gg 18571576 jezeli masz coś co by mi mogło pomóc pisz śmiało

- Kaka8
- Świeżak
ktm.com
tam szukasz zakładki off road i szukasz 125 sx na 2011 rok i bedą nizej zakładki download i wtedy sciagasz serwisówke do swojego modelu
i sciagnij tez sobie z 2005 roku
co do reszty. wał masz ze 125 wiec 250 nie podejdzie. i na odwrót. niestety łozyska na wał są drogie. tam idą wałeczkowe czy kulkowe ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości