Kierownica w ZR7
• Strona 1 z 1
Kierownica w ZR7
Witam mam pytanie co do kierownicy chciałbym założyć taka jak w tym Monsterze tylko jak się to ma do bezpieczeństwa itp.?
Mimo że nie stac mnie na nowego Monstera a zr7 chciałbym zrobić fajnego streetfighta.
Chciałbym też skrócić ogon gdyż i tak go mam do malowania
Poniżej foto Ducata
(otwórz link)
(otwórz link)
Mimo że nie stac mnie na nowego Monstera a zr7 chciałbym zrobić fajnego streetfighta.
Chciałbym też skrócić ogon gdyż i tak go mam do malowania
Poniżej foto Ducata

-
xluqas - Świeżak
Przecież to zwykłe clipony (we wszystkich sportach masz takie). Ten monster miał zwykłą kierownicę, nawet wieżyczki jeszcze widać.
Na pewno będziesz miał ostrzejszą pozycję, ja tam ze 100x wolę clipony
Może wzrosnąć podatność na shimmę, ale na sprawnym ZR7 nie powinno być to problemem. Nie wiem czy będziesz miał gdzie uczepić lusterka 
Na pewno będziesz miał ostrzejszą pozycję, ja tam ze 100x wolę clipony

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
shimma to takie zjawisko kiedy kiera i kolo przednie lata ci w lewo i w prawo tak szybko ze nic niemozesz z tym zrobic i niemasz kontroli nad moto tylko pozostaje sie modlic
chyba rozumiesz hehehe
pozdrawiam

- marcin22980
- Świeżak
Dokladnie tak
tylko sęk w tym ze sa bardzo drogie bynajmiej na moja kieszen :/ na allegro do mojego moto nowy 1200 zl :/

- marcin22980
- Świeżak
Ej, spokojnie z tą shimmą, przy geometrii ZR'a to wciąż bardzo mało prawdopodobne
Tak tylko o tym wspomniałem.
Popatrz jakie różne sporty mają średnice goleni, możliwe że od jakiegoś podejdzie clipon. Z mocowaniem lusterek się zastanawiałem bo na cliponie jest dość ciasno, i nie wiem czy będzie gdzie uczepić mocowanie lusterka.
Do takiego SRAD'a kupiłem ostatnio lewego clipona za 50zł. No ale musiałbyś też pomyśleć o średnicy rur jeśli myślisz o przełożeniu manetek i całej reszty z ZR'a.

Popatrz jakie różne sporty mają średnice goleni, możliwe że od jakiegoś podejdzie clipon. Z mocowaniem lusterek się zastanawiałem bo na cliponie jest dość ciasno, i nie wiem czy będzie gdzie uczepić mocowanie lusterka.
Do takiego SRAD'a kupiłem ostatnio lewego clipona za 50zł. No ale musiałbyś też pomyśleć o średnicy rur jeśli myślisz o przełożeniu manetek i całej reszty z ZR'a.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
golenie srednica 40,91mm
co do miejsca na lusteerka lustra mam wkrecane na manety i mierzyłem clipony z zx6r z 2001 były by może gut na długość ale lagi są grubsze o 50mm
Foto dziewy
(otwórz link)
(otwórz link)
co do miejsca na lusteerka lustra mam wkrecane na manety i mierzyłem clipony z zx6r z 2001 były by może gut na długość ale lagi są grubsze o 50mm
Foto dziewy

-
xluqas - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości