125cc, motor INCA - co to jest?!
• Strona 1 z 1
125cc, motor INCA - co to jest?!
Siema
Ostatnio przeglądałem trochę allegro no i natknąłem się na coś takiego:
http://otomoto.pl/inny-inny-inca-fx5-tr ... 57541.html
...
JakiÅ› motorek 125cc, INCA FX5 TRIBE..
Nowy 3,5 tys, gwarancja na 2lata....
C o o tym myślicie? Bo mi sie wydaje, że na 125cc i tak dłużej niż te 2 lata nie będę jeździł, to w moim przypadku może ma to sens? Generalnie mało info jest o tym motorku, więc pewnie niczego nazbyt ciekawego nie można oczekiwać, ale jak na taką cenę...

http://otomoto.pl/inny-inny-inca-fx5-tr ... 57541.html
...
JakiÅ› motorek 125cc, INCA FX5 TRIBE..
Nowy 3,5 tys, gwarancja na 2lata....
C o o tym myślicie? Bo mi sie wydaje, że na 125cc i tak dłużej niż te 2 lata nie będę jeździł, to w moim przypadku może ma to sens? Generalnie mało info jest o tym motorku, więc pewnie niczego nazbyt ciekawego nie można oczekiwać, ale jak na taką cenę...

- owsik1996
- Świeżak
no własnie co to jest ? jakiś wymysł chiński. ja bym sie nie pchał marka w ogóle nie znana. częsci pewnie nie ma. silnik moze jakiś z chinszczyzny wiec cos tam sie dobierze. masz 2 lata gwarancji fajnie a co potem ? na początku sypac aż tak sie nie bedzie tylko później co... nie kazdy serwis sie podejmie naprawy tego sprzętu. a jeździc do ASO i bulić za naprawy troche szkoda. ja bym sobie odpuscił
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Inca - firma Hiszpańska ale produkująca z chińskich części , coś jak romet ale trochę lepiej. Silnik o ile się nie mylę taki jak w zipp pro 125 czyli nie zbyt mocny ale mało awaryjny jak na chinola da się to 10 - 15 tys km przejechać bez większych napraw słabe jakościowo plastik szybki przejazd po dziurawej drodze i zaczepy puszczają . Wg mnie opłaca sie coś takiego brać ale nie na dłużej niż 2 lata dopóki jest gwarancja po 2 latach sprzedać za 2800 i kupić następnego nowego
tyle z mojej strony

- szyceq3095
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość