freewind / bmw f650 dla dziweczyny jako pierwszy sprzet
• Strona 1 z 1
freewind / bmw f650 dla dziweczyny jako pierwszy sprzet
Witam
czy są jakieś przeciwskazania? siedziała na nich i jezdziła, pozycja, wysokośc siodła idealna do jej wzrostu, wrazenia - "fajnie sie jedzie
"
motocykl ma służyć do spokojnego pojeżdzenia w weekendy, może czasem do pracy, nie sadze żeby wiecej niż 2-3 kkm rocznie
jedyne co mnie zastanawia czy szarpiący, dośc duży singiel nie bedzie sprawiac problemów osobie co poza kursem zrobiła ok 50km na moim sprzęcie, który jest zupełnie inny ( cb400sf ) , przy wolnej jezdzie troche szarpie i hamowanie silnikiem tez słabe nie jest, szmoc wydaje sie byc na rozsądnym poziomie
uprzedzam pewne sugestie, cebula, gs, er5 odpadajÄ… bo sie nie podobaja, o gustach sie nie dyskutuje
( mnie też sie nie podobaja, wiec nawet nie bede przekonywać
)
czy są jakieś przeciwskazania? siedziała na nich i jezdziła, pozycja, wysokośc siodła idealna do jej wzrostu, wrazenia - "fajnie sie jedzie

motocykl ma służyć do spokojnego pojeżdzenia w weekendy, może czasem do pracy, nie sadze żeby wiecej niż 2-3 kkm rocznie
jedyne co mnie zastanawia czy szarpiący, dośc duży singiel nie bedzie sprawiac problemów osobie co poza kursem zrobiła ok 50km na moim sprzęcie, który jest zupełnie inny ( cb400sf ) , przy wolnej jezdzie troche szarpie i hamowanie silnikiem tez słabe nie jest, szmoc wydaje sie byc na rozsądnym poziomie
uprzedzam pewne sugestie, cebula, gs, er5 odpadajÄ… bo sie nie podobaja, o gustach sie nie dyskutuje

- regis440
- Świeżak
Pytanie na ile dziewczyna sobie radzi i ogarnia- czy przyzwyczai się do charakterystyki tych motocykli. Ewentualnie możesz zejść z pojemnością do np. dominatora 250- lżej i łatwiej.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
przyzwyczaic to sie przyzwyczai , tylko ile czasu jej to zajmie i czy w miedzyczasie nie zrobi sobie qq
dominator 250 wydaje sie byc ciekawa opcja, w okolicy nic nie było i mi jakos umknal
, trzeba bedzie sie przymierzyc
tylko jak to z 250 w PL, malo tego;(
dominator 250 wydaje sie byc ciekawa opcja, w okolicy nic nie było i mi jakos umknal

tylko jak to z 250 w PL, malo tego;(
- regis440
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość