Jeszcze raz - SPALANIE
• Strona 1 z 1
Jeszcze raz - SPALANIE
Witam! Poszukuję informacji na temat spalania szukam po Google i widzę różne odpowiedzi . A więc kieruje to pytanie do właścicieli takich motocykli i proszę o odpowiedzi:
Suzuki RM 125
Suzuki RM 250 4t
Suzuki RM 250 2t
Suzuki RM 450 4t
I czy rożni się spalaniem od Yamahy ?? ten same pojemności ??
Zbieram siano na motorek , bo aprilia mi się troszkę słaba już dla mnie robi ;/ Zastanawiam się na motocyklem , chcę zacząć jeździć na crossie i wystartować w jakiś zawodach enduro , cross country .Apropo Cross country -nie wiem czy dobrze rozumiem ,to Motocross i enduro ??
Suzuki RM 125
Suzuki RM 250 4t
Suzuki RM 250 2t
Suzuki RM 450 4t
I czy rożni się spalaniem od Yamahy ?? ten same pojemności ??
Zbieram siano na motorek , bo aprilia mi się troszkę słaba już dla mnie robi ;/ Zastanawiam się na motocyklem , chcę zacząć jeździć na crossie i wystartować w jakiś zawodach enduro , cross country .Apropo Cross country -nie wiem czy dobrze rozumiem ,to Motocross i enduro ??
-
Spajkas - Świeżak
hmm nikt ci nie powie ile to pali. bo wahania są spore,. to zlezy od manetki, od terenu a nawet od pogody i stanu technicznego. 2T pali około 2.5-3 litry na godzine. 4T pali troche mniej, około 2-3 litrów. oczywiscie co nie znaczy ze nie moze wyjsc wiecej lub mniej. ale nie po to sie kupuje crossówke żeby pyrkac. pozatym w tym sporcie akurat spalanie to najmniejszy problem. wiecej trzeba sie martwic remontami. MX to jazda po torze crossowym, cross country to własnie jazda enduro i to jest jakiś odcinek kilku kilometrowy i po prostu raz go przejeżdżasz.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości