Potrzebne info o Bartonie TZR 50n
• Strona 1 z 1
Potrzebne info o Bartonie TZR 50n
W kwestii motocykli (motorowerów) jestem raczej zielony więc proszę o wyrozumiałość:).
Prosiłbym o wypowiedź na jego temat osoby posiadające ten wynalazek.
Interesuje mnie przede wszystkim czy warto go kupić- jak dla mnie wizualnie i wielkościowo (mam 190 cm wzr.) prezentuje się bardzo dobrze,
Jak z dostępnością części w razie potrzeby,
Jak brzmi:),
I inne ważne kwestie które są istotne a o których jeszcze nie wiem na jego temat
Z góry dzieki...
Prosiłbym o wypowiedź na jego temat osoby posiadające ten wynalazek.
Interesuje mnie przede wszystkim czy warto go kupić- jak dla mnie wizualnie i wielkościowo (mam 190 cm wzr.) prezentuje się bardzo dobrze,
Jak z dostępnością części w razie potrzeby,
Jak brzmi:),
I inne ważne kwestie które są istotne a o których jeszcze nie wiem na jego temat
Z góry dzieki...
- DYDELFFROMBEUCHATUF
- Świeżak
czesci jakos tam dostaniesz ale z pytaniem jak brzmi? hmmm
kazdy pewnie inaczej i nie wiemy czy ci odpowiada,
jak chcesz go kupic to jedz do jakiegos salonu i jak beda chcialo go sprzedac to co go odpala i moze dadza sie przejechac po jakims placu
kazdy pewnie inaczej i nie wiemy czy ci odpowiada,
jak chcesz go kupic to jedz do jakiegos salonu i jak beda chcialo go sprzedac to co go odpala i moze dadza sie przejechac po jakims placu
- tomera
- Stały bywalec
Jak już chcesz chińczyka to poczekaj aż pojawi się nowy Barton RS50, ma 90% części ze 125 i chociaż jako-tako wygląda jak na chińczyka.
http://www.youtube.com/watch?v=AvVHiqKpvCc
http://www.youtube.com/watch?v=AvVHiqKpvCc
Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm