za którym razem zdałeś na prawo jazdy
• Strona 1 z 1
za którym razem zdałeś na prawo jazdy
Tak jak w temacie, ankieta dotyczy za którym razem pozdawaliście. Zaciekawiło mnie to ostatnio, po tym jak czytałem niestworzone historie o egzaminach na prawo jazdy.
kilka ustaleń:
-ankieta nie dotyczy kategorii, nie ważne że ktoś nie ma A, ale jak ma B, czy też inną kategorię, to niech poda wynik z tej kategorii którą posiada.
-jak mamy A i B, ale z różnymi wynikami, to podajemy ten lepszy
kilka ustaleń:
-ankieta nie dotyczy kategorii, nie ważne że ktoś nie ma A, ale jak ma B, czy też inną kategorię, to niech poda wynik z tej kategorii którą posiada.
-jak mamy A i B, ale z różnymi wynikami, to podajemy ten lepszy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ciekawe , że na razie 1. podejście ma 100 % (co prawda włącznie ze mną na razie 3 głosujących)
kategorie:
A
B
C
B/E
C/E
T - dostałem, jak zrobiłem C/E
kategorie:
A
B
C
B/E
C/E
T - dostałem, jak zrobiłem C/E
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
C-bool napisał(a):B za pierwszym, A - drugim.
Nie wiem tylko czym ten temat różni się od tego w dziale technika jazdy.
ale strzeliłem facepalm xD dawno tam nie zaglądałem fakt faktem i zapomniałem o tym temacie xD
Ok, ale do rzeczy jest już trochę wyników i wychodzi że wszyscy zdają za pierwszym razem. To jak ma się to do tych wszystkich opowieści z krypty : jaką to nie jest katorgą zdać egzamin na prawo jazdy. Fora internetowe są tym wręcz przepełnione. Może to po prostu oznacza że ktoś się nie nadaje na kierowcę, tylko nie chce tego przyjąć do wiadomości ?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):C-bool napisał(a):B za pierwszym, A - drugim.
Nie wiem tylko czym ten temat różni się od tego w dziale technika jazdy.
ale strzeliłem facepalm xD dawno tam nie zaglądałem fakt faktem i zapomniałem o tym temacie xD
Ok, ale do rzeczy jest już trochę wyników i wychodzi że wszyscy zdają za pierwszym razem. To jak ma się to do tych wszystkich opowieści z krypty : jaką to nie jest katorgą zdać egzamin na prawo jazdy. Fora internetowe są tym wręcz przepełnione. Może to po prostu oznacza że ktoś się nie nadaje na kierowcę, tylko nie chce tego przyjąć do wiadomości ?
TU sie zgodze, ze mna zdawal koles, ktory opowiadal jak to na 1 kole lata etc swoja r6, ktora oczywiscie kupil 3 miesiace temu a oblal na ruszaniu pod wzniesienie xD
-
rossavu - Stały bywalec
mar111cin napisał(a):C-bool napisał(a):Nie wiem tylko czym ten temat różni się od tego w dziale technika jazdy.
Nie ma tłumaczenia, blokuj temat i daj sobie warna
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
mar111cin napisał(a):(...)Ok, ale do rzeczy jest już trochę wyników i wychodzi że wszyscy zdają za pierwszym razem. To jak ma się to do tych wszystkich opowieści z krypty : jaką to nie jest katorgą zdać egzamin na prawo jazdy. Fora internetowe są tym wręcz przepełnione. Może to po prostu oznacza że ktoś się nie nadaje na kierowcę, tylko nie chce tego przyjąć do wiadomości ?
hameryki tym stwierdzeniem nie odkryłeś
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości