Buty SIDI
• Strona 1 z 1
Buty SIDI
Witam motocykl stoi sobie juz w garazu i czeka na moje prawko A, kurteczka tesktylna ciut dłuższa na wieszaczku sobie wisi!!
Nosze sie z zamiarem kupie butów SIDI. wyczytałem że sa dobre i tak dalej i dalej.
Mój motocykl to nowy fazer 600 i chcialbym kupic buty wygodne ale tez dopasowane do motocykla bo jak bede wygladal jak ciotka jak kupie sobie buty np SIDI VERTIGO CORSA sa wypasione podobają mi sie ale NIE bardzo pasuja do mojego sport-TURYSTYKA!!
wiec chcialbym sie was zapytać jaki model polecacie butów SIDI???
doszedłem do wniosku że według mnie powienien kupić:
VERTIGO lub B2. pierwsze kosztuja 800zł drugie B2-630zł roźnica 130zł? które kupić?
Dzieki za wszelkie informacje na temat tych butów pzdr tra
Nosze sie z zamiarem kupie butów SIDI. wyczytałem że sa dobre i tak dalej i dalej.
Mój motocykl to nowy fazer 600 i chcialbym kupic buty wygodne ale tez dopasowane do motocykla bo jak bede wygladal jak ciotka jak kupie sobie buty np SIDI VERTIGO CORSA sa wypasione podobają mi sie ale NIE bardzo pasuja do mojego sport-TURYSTYKA!!
wiec chcialbym sie was zapytać jaki model polecacie butów SIDI???
doszedłem do wniosku że według mnie powienien kupić:
VERTIGO lub B2. pierwsze kosztuja 800zł drugie B2-630zł roźnica 130zł? które kupić?
Dzieki za wszelkie informacje na temat tych butów pzdr tra
- tra
- Świeżak
Re: Buty SIDI
tra napisał(a):Mój motocykl to nowy fazer 600 tra

a jak stoi w garażu to tym bardziej co Ci zależy, pożycz koleżance na weekend

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
tra napisał(a):wiesz odzież swoja posiadam więc zaporpojuj coś innego np wogóle nie związanego z motocyklami!!
wpadniesz na to czy nie....
nie związane z motocyklami? hmmm jak tak bardzo nalegasz mogę Ci pożyczyć szpilki i sukienkę. Nawet zrobię Ci make up jak będziesz chciał
na randkÄ™ z Bunnym idealnie

zakładam, że takiej odzieży nie posiadasz? ale może się myle?
Bunny uwierz w siebie

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):Bunny uwierz w siebiechłopcy też dużo potrafią
No umiem jeździć na moto, grać w piłke, w siatke i takie tam dupere ale, chyba na to do nie dostane Fazerki nawet na 5min

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości