Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Motocyklem po południowej Europie -...
NAS Analytics TAG

[turystyka] Motocyklem po południowej Europie -...

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Motocyklem po południowej Europie -...

Postprzez Åšcigacz » 5/2/2010, 13:56

Dyskusja na temat: Motocyklem po południowej Europie - część trzecia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po południowej Europie - część trzecia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2010, 13:56

Jedna z najlepszych recenzji z wyprawy :) zwiezle i z humorem :) Nie moge sie tylko zgodzic co do Hiszpanii i Francji, ja odnioslem inne wrazenie. W Hiszpanii bylo czysto, pieknie a ludzie usmiechnieci i przyjemni. We Francji zkolei (Lazurowe Wybrzeze) same cwaniaki, ktore udaja ze nic nie kumaja po angielsku (w Hiszpanii to nawet po polsku mozna bylo sie dogadac), w centrum Canes czy Nicei naszczane, pelno smieci i "czarnuchow" - jednym slowem smietnik.<br><hr>Grzesiu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/3/2010, 18:32

Komentatorzy napisał(a):Jedna z najlepszych recenzji z wyprawy :) zwiezle i z humorem :) Nie moge sie tylko zgodzic co do Hiszpanii i Francji, ja odnioslem inne wrazenie. W Hiszpanii bylo czysto, pieknie a ludzie usmiechnieci i przyjemni. We Francji zkolei (Lazurowe Wybrzeze) same cwaniaki, ktore udaja ze nic nie kumaja po angielsku (w Hiszpanii to nawet po polsku mozna bylo sie dogadac), w centrum Canes czy Nicei naszczane, pelno smieci i "czarnuchow" - jednym slowem smietnik.<br><hr>Grzesiu<br>
ja nie wiem jaka hiszpanie widziales...ale totalnie sie nie zgadzam...jechalem autem do alicante od girony i to nie autostrada i zadnego syfu nie bylo...wrecz odwrotnie<br><hr>gmi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/5/2010, 23:20

Hiszpania to raj dla motocyklisty, ma piekne drogi, bajeczne winkle i niesamowite widoki, wiec troche mnie dziwi twoja opinia. Gdybys wjechal trampkiem na Montserrat to bys pewnie zmienil zdanie a zapewniam ze takich miejsc jest wiele.<br><hr>fazzi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/4/2011, 21:47

Hiszpania jest bardzo pięknym krajem i absolutnie sie z Tobą nie zgodzę, zwiedziłem ten kraj w zdłóż i w szerz i mam zupełnie inną opinie. POZDRO<br><hr>Marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê