[turystyka] Motocyklem po południowej Europie -...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem po południowej Europie -...
Dyskusja na temat: Motocyklem po południowej Europie - część trzecia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po południowej Europie - część trzecia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem po południowej Europie - część trzecia
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Jedna z najlepszych recenzji z wyprawy
zwiezle i z humorem
Nie moge sie tylko zgodzic co do Hiszpanii i Francji, ja odnioslem inne wrazenie. W Hiszpanii bylo czysto, pieknie a ludzie usmiechnieci i przyjemni. We Francji zkolei (Lazurowe Wybrzeze) same cwaniaki, ktore udaja ze nic nie kumaja po angielsku (w Hiszpanii to nawet po polsku mozna bylo sie dogadac), w centrum Canes czy Nicei naszczane, pelno smieci i "czarnuchow" - jednym slowem smietnik.<br><hr>Grzesiu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie wiem jaka hiszpanie widziales...ale totalnie sie nie zgadzam...jechalem autem do alicante od girony i to nie autostrada i zadnego syfu nie bylo...wrecz odwrotnie<br><hr>gmiKomentatorzy napisał(a):Jedna z najlepszych recenzji z wyprawyzwiezle i z humorem
Nie moge sie tylko zgodzic co do Hiszpanii i Francji, ja odnioslem inne wrazenie. W Hiszpanii bylo czysto, pieknie a ludzie usmiechnieci i przyjemni. We Francji zkolei (Lazurowe Wybrzeze) same cwaniaki, ktore udaja ze nic nie kumaja po angielsku (w Hiszpanii to nawet po polsku mozna bylo sie dogadac), w centrum Canes czy Nicei naszczane, pelno smieci i "czarnuchow" - jednym slowem smietnik.<br><hr>Grzesiu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hiszpania to raj dla motocyklisty, ma piekne drogi, bajeczne winkle i niesamowite widoki, wiec troche mnie dziwi twoja opinia. Gdybys wjechal trampkiem na Montserrat to bys pewnie zmienil zdanie a zapewniam ze takich miejsc jest wiele.<br><hr>fazzi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hiszpania jest bardzo pięknym krajem i absolutnie sie z Tobą nie zgodzę, zwiedziłem ten kraj w zdłóż i w szerz i mam zupełnie inną opinie. POZDRO<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości