Piaggio FLY 2007r 125 cm - świeca
• Strona 1 z 1
Piaggio FLY 2007r 125 cm - świeca
Witam wszystkich
Zwracam się z prośbą o pomoc i udzielenie informacji w jaki sposób można wykręcić świecę zapłonową w skuterze jak w opisie.
Cylinder znajduje się bardzo blisko ramy skutera i w żaden sposób nie mogę wsadzić klucza od świecy, co prawda są w ramie jakieś dwa otwory, które sugerowały by, że przez nie się wkłada klucz ale nie da się założyć klucza na świecę. Czy do tego celu trzeba opuszczać silnik ??
ProszÄ™ o pomoc Marcin.
Zwracam się z prośbą o pomoc i udzielenie informacji w jaki sposób można wykręcić świecę zapłonową w skuterze jak w opisie.
Cylinder znajduje się bardzo blisko ramy skutera i w żaden sposób nie mogę wsadzić klucza od świecy, co prawda są w ramie jakieś dwa otwory, które sugerowały by, że przez nie się wkłada klucz ale nie da się założyć klucza na świecę. Czy do tego celu trzeba opuszczać silnik ??
ProszÄ™ o pomoc Marcin.
- Marcin112727
- Świeżak
Dzięki za zainteresowanie i pomoc ZXER.
Juz doszedłem do tego, jest tam taka osłona, którą trzeba ściągnąć i można włożyć klucz.
Ps. A w manualu nie nic na ten temat - tak to jest z chińczykami.
Pozdro Marcin
Juz doszedłem do tego, jest tam taka osłona, którą trzeba ściągnąć i można włożyć klucz.
Ps. A w manualu nie nic na ten temat - tak to jest z chińczykami.
Pozdro Marcin
- Marcin112727
- Świeżak
- Marcin112727
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości