[Aktualności] Keira Knightley, Ducati 750SS, Chanel..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Keira Knightley, Ducati 750SS, Chanel..
Dyskusja na temat: Keira Knightley, Ducati 750SS, Chanel - moda, perfumy i motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Keira Knightley, Ducati 750SS, Chanel - moda, perfumy i motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Keira Knightley, Ducati 750SS, Chanel - moda, perfumy i motocykl
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To może oznaczać tylko jedno - jesteś gejem i to w dodatku tym rodzaju żeńskiego.<br><hr>Kipi ze mnie testosteronKomentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z Ciebie kipi IQ, oj chyba wykipiało... Masz poczucie smaku na poziomie chełbi modrej.<br><hr>d.Komentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):To może oznaczać tylko jedno - jesteś gejem i to w dodatku tym rodzaju żeńskiego.<br><hr>Kipi ze mnie testosteron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sedno i tak tkwi w czym innym...
To nie jest Ducati 750SS, tylko 750 Sport...ma bęben hamulcowy z tyłu, a nie tarczę...
Ducati 750SS, na aukcjach osiąga teraz od 40 do 150 tys. dolarków..., a zamieszczony na obrazku od 12 do 30 tys $.
Jedyne co mi się podoba, to sam motocykl, kolorystyka spedałowana totalnie...
Pozdr.J-999<br><hr>Janek Testastretta
To nie jest Ducati 750SS, tylko 750 Sport...ma bęben hamulcowy z tyłu, a nie tarczę...
Ducati 750SS, na aukcjach osiąga teraz od 40 do 150 tys. dolarków..., a zamieszczony na obrazku od 12 do 30 tys $.
Jedyne co mi się podoba, to sam motocykl, kolorystyka spedałowana totalnie...
Pozdr.J-999<br><hr>Janek Testastretta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcejKomentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>

gratulujÄ™.<br><hr>chlor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary, to jest po prostu potworna tandeta i nie ma to nic wspólnego z pięknem kobiet, czy orientacją seksualną krytykującego. Tandetne granie na instynktach i tyle. Jeśli tego nie kumasz, Twoja strata lub zysk, ale nie obrażaj ludzi, którzy to dostrzegają - nie ich wina, że widzą więcej niż Ty, Chlorze.<br><hr>d.Komentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcej. A takie zgorzkniałe ciotki jak ty zawsze będą narzekać, zawsze słowo wytrych "komercja" i sprowadzenie całego filmu do wypiętego tyłka. Cóż kolego , rozumiem że jarają cie grube obleśne baby w papilotach i z wałkiem do ciasta ale zrozum - twój gust jest tak dalece wysublimowany że wręcz niszowy i powinienyś spróbować poszukać zaspokojenia swych żądzy gdzie indziej. Po twojej reakcji widzę że jak spotykasz piękną kobietę z ładnym tyłkiem na ulicy to uciekasz gdzie pieprz rośnie,krzycząc w niebogłosy "TANDETA" i "KOMERCJA"!
gratulujÄ™.<br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tandetą umysłową jest własnie takie myślenie kolego: zjadłem wszystkie rozumy i wszędzie dojrzę spisek tych wstrętnych marketingowców co to ciągle chcą na mnie zarobić, och jaki ze mnie przenikliwy mędrzec. No nie mogę.Komentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcej. A takie zgorzkniałe ciotki jak ty zawsze będą narzekać, zawsze słowo wytrych "komercja" i sprowadzenie całego filmu do wypiętego tyłka. Cóż kolego , rozumiem że jarają cie grube obleśne baby w papilotach i z wałkiem do ciasta ale zrozum - twój gust jest tak dalece wysublimowany że wręcz niszowy i powinienyś spróbować poszukać zaspokojenia swych żądzy gdzie indziej. Po twojej reakcji widzę że jak spotykasz piękną kobietę z ładnym tyłkiem na ulicy to uciekasz gdzie pieprz rośnie,krzycząc w niebogłosy "TANDETA" i "KOMERCJA"!
gratuluję.<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):Stary, to jest po prostu potworna tandeta i nie ma to nic wspólnego z pięknem kobiet, czy orientacją seksualną krytykującego. Tandetne granie na instynktach i tyle. Jeśli tego nie kumasz, Twoja strata lub zysk, ale nie obrażaj ludzi, którzy to dostrzegają - nie ich wina, że widzą więcej niż Ty, Chlorze.<br><hr>d.<br>
Weź mi teraz napisz czym ty się cieszysz w życiu chłopie? No chyba niczym bo wszędzie spisek, tandeta i komercja.
Dam Ci radę, weź sobie całe to myślenie o graniu na instynktach w nawias, (naprawdę, nie tylko ty to dostrzegasz, Sherlocku) spójrz na ładną dziewczynę, ciekawy motocykl i przestań do wszystkiego dorabiać ideologię. Czy nie lepiej po prostu cieszyć się życiem? pozdrawiam<br><hr>chlor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam mnóstwo powodów do radości w życiu - granie muzyki, ujeżdżanie motocykla, cieszenie się wspólnym życiem z drugą połową, obcowanie z ludźmi, czytanie, oglądanie, przeżywanie - długo by wymieniać. Spisku nie wietrzę, wszystkich rozumów nie pozjadałem - nadinterpretujesz. Irytuje mnie za to prymitywny przekaz, który Ty gładko łykasz, i tyle. A przekaz jest wyjątkowo prymitywny, bo aktorka o skądinąd miłej powierzchowności wygląda na tym klasyku jak kaczka z wypiętym kuprem - i to ma być emanacja seksapilu. Stado kretynów, którzy ją zdybali na światłach kojarzy się z najgorszymi wzorcami cukierkowatych rewii. Scena w atelier jest żałosna - ani wdzięku, ani napięcia - cukierkowaty lizak przez sterylny celofan. Żeby się cieszyć życiem, nie trza się uganiać za kiczem, że tak rymnę do rymu.<br><hr>d.Komentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcej. A takie zgorzkniałe ciotki jak ty zawsze będą narzekać, zawsze słowo wytrych "komercja" i sprowadzenie całego filmu do wypiętego tyłka. Cóż kolego , rozumiem że jarają cie grube obleśne baby w papilotach i z wałkiem do ciasta ale zrozum - twój gust jest tak dalece wysublimowany że wręcz niszowy i powinienyś spróbować poszukać zaspokojenia swych żądzy gdzie indziej. Po twojej reakcji widzę że jak spotykasz piękną kobietę z ładnym tyłkiem na ulicy to uciekasz gdzie pieprz rośnie,krzycząc w niebogłosy "TANDETA" i "KOMERCJA"!
gratuluję.<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):Stary, to jest po prostu potworna tandeta i nie ma to nic wspólnego z pięknem kobiet, czy orientacją seksualną krytykującego. Tandetne granie na instynktach i tyle. Jeśli tego nie kumasz, Twoja strata lub zysk, ale nie obrażaj ludzi, którzy to dostrzegają - nie ich wina, że widzą więcej niż Ty, Chlorze.<br><hr>d.<br>Komentatorzy napisał(a):Tandetą umysłową jest własnie takie myślenie kolego: zjadłem wszystkie rozumy i wszędzie dojrzę spisek tych wstrętnych marketingowców co to ciągle chcą na mnie zarobić, och jaki ze mnie przenikliwy mędrzec. No nie mogę.
Weź mi teraz napisz czym ty się cieszysz w życiu chłopie? No chyba niczym bo wszędzie spisek, tandeta i komercja.
Dam Ci radę, weź sobie całe to myślenie o graniu na instynktach w nawias, (naprawdę, nie tylko ty to dostrzegasz, Sherlocku) spójrz na ładną dziewczynę, ciekawy motocykl i przestań do wszystkiego dorabiać ideologię. Czy nie lepiej po prostu cieszyć się życiem? pozdrawiam<br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niczego nie łykam, po prostu nie bawi mnie nieustanne kontestowanie wszystkiego w około, poszukiwania wzniosłości i głebokich przekazów. Za to bawią mnie kolesie którzy wznoszą się na swoje wyżyny intelektualne by skrytykować głupiutki film reklamowy. Strzelasz kolego z armaty do wróbla, naprawdę tego nie czujesz? <br><hr>chlorKomentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcej. A takie zgorzkniałe ciotki jak ty zawsze będą narzekać, zawsze słowo wytrych "komercja" i sprowadzenie całego filmu do wypiętego tyłka. Cóż kolego , rozumiem że jarają cie grube obleśne baby w papilotach i z wałkiem do ciasta ale zrozum - twój gust jest tak dalece wysublimowany że wręcz niszowy i powinienyś spróbować poszukać zaspokojenia swych żądzy gdzie indziej. Po twojej reakcji widzę że jak spotykasz piękną kobietę z ładnym tyłkiem na ulicy to uciekasz gdzie pieprz rośnie,krzycząc w niebogłosy "TANDETA" i "KOMERCJA"!
gratuluję.<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):Stary, to jest po prostu potworna tandeta i nie ma to nic wspólnego z pięknem kobiet, czy orientacją seksualną krytykującego. Tandetne granie na instynktach i tyle. Jeśli tego nie kumasz, Twoja strata lub zysk, ale nie obrażaj ludzi, którzy to dostrzegają - nie ich wina, że widzą więcej niż Ty, Chlorze.<br><hr>d.<br>Komentatorzy napisał(a):Tandetą umysłową jest własnie takie myślenie kolego: zjadłem wszystkie rozumy i wszędzie dojrzę spisek tych wstrętnych marketingowców co to ciągle chcą na mnie zarobić, och jaki ze mnie przenikliwy mędrzec. No nie mogę.
Dam Ci radę, weź sobie całe to myślenie o graniu na instynktach w nawias, (naprawdę, nie tylko ty to dostrzegasz, Sherlocku) spójrz na ładną dziewczynę, ciekawy motocykl i przestań do wszystkiego dorabiać ideologię. Czy nie lepiej po prostu cieszyć się życiem? pozdrawiam<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):Mam mnóstwo powodów do radości w życiu - granie muzyki, ujeżdżanie motocykla, cieszenie się wspólnym życiem z drugą połową, obcowanie z ludźmi, czytanie, oglądanie, przeżywanie - długo by wymieniać. Spisku nie wietrzę, wszystkich rozumów nie pozjadałem - nadinterpretujesz. Irytuje mnie za to prymitywny przekaz, który Ty gładko łykasz, i tyle. A przekaz jest wyjątkowo prymitywny, bo aktorka o skądinąd miłej powierzchowności wygląda na tym klasyku jak kaczka z wypiętym kuprem - i to ma być emanacja seksapilu. Stado kretynów, którzy ją zdybali na światłach kojarzy się z najgorszymi wzorcami cukierkowatych rewii. Scena w atelier jest żałosna - ani wdzięku, ani napięcia - cukierkowaty lizak przez sterylny celofan. Żeby się cieszyć życiem, nie trza się uganiać za kiczem, że tak rymnę do rymu.<br><hr>d.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kontestuję "wszystkiego w około" i nie poszukuję wzniosłości i głębokich przekazów. Jesteś kiepskim partnerem w dyskusji, bo przypisujesz oponentowi swoje wymysły. Z jednym się zgodzę, film jest faktycznie głupiutki. Na wyżyny intelektualne się nie wzniosłem, a jeśli to tak wygląda z Twojej perspektywy, to pozostaje Ci życzyć, byś kiedyś miał okazję poznać, co to naprawdę oznacza. <br><hr>d.Komentatorzy napisał(a):Nieee co za tandeta, pokazała dupę w obcisłych ciuchach które wyglądają jak z warstatu i już będą opychać perfumy, srajtaśme, letnie sandały z napisem ducati, fuuuuj komercho mam nadzieje że nie powstaną nigdy perfumy honda, bo wezmę szpadel i zakopie swojego sprzęta w ogródku. Byle frajer który zagra w filmie albo pokaże mordę parę razy w telewizji wypuszcza swoje perfumy na rynek, większość i tak jest nie do przyjęcia, zapachy samochodowe już robią ciekawsze. Pooopelina <br><hr>zniesmaczony<br>Komentatorzy napisał(a):mi tam się podoba: piękny motocykl, piękna kobieta, czego chcieć więcej. A takie zgorzkniałe ciotki jak ty zawsze będą narzekać, zawsze słowo wytrych "komercja" i sprowadzenie całego filmu do wypiętego tyłka. Cóż kolego , rozumiem że jarają cie grube obleśne baby w papilotach i z wałkiem do ciasta ale zrozum - twój gust jest tak dalece wysublimowany że wręcz niszowy i powinienyś spróbować poszukać zaspokojenia swych żądzy gdzie indziej. Po twojej reakcji widzę że jak spotykasz piękną kobietę z ładnym tyłkiem na ulicy to uciekasz gdzie pieprz rośnie,krzycząc w niebogłosy "TANDETA" i "KOMERCJA"!
Dam Ci radę, weź sobie całe to myślenie o graniu na instynktach w nawias, (naprawdę, nie tylko ty to dostrzegasz, Sherlocku) spójrz na ładną dziewczynę, ciekawy motocykl i przestań do wszystkiego dorabiać ideologię. Czy nie lepiej po prostu cieszyć się życiem? pozdrawiam<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):Mam mnóstwo powodów do radości w życiu - granie muzyki, ujeżdżanie motocykla, cieszenie się wspólnym życiem z drugą połową, obcowanie z ludźmi, czytanie, oglądanie, przeżywanie - długo by wymieniać. Spisku nie wietrzę, wszystkich rozumów nie pozjadałem - nadinterpretujesz. Irytuje mnie za to prymitywny przekaz, który Ty gładko łykasz, i tyle. A przekaz jest wyjątkowo prymitywny, bo aktorka o skądinąd miłej powierzchowności wygląda na tym klasyku jak kaczka z wypiętym kuprem - i to ma być emanacja seksapilu. Stado kretynów, którzy ją zdybali na światłach kojarzy się z najgorszymi wzorcami cukierkowatych rewii. Scena w atelier jest żałosna - ani wdzięku, ani napięcia - cukierkowaty lizak przez sterylny celofan. Żeby się cieszyć życiem, nie trza się uganiać za kiczem, że tak rymnę do rymu.<br><hr>d.<br>Komentatorzy napisał(a):niczego nie łykam, po prostu nie bawi mnie nieustanne kontestowanie wszystkiego w około, poszukiwania wzniosłości i głebokich przekazów. Za to bawią mnie kolesie którzy wznoszą się na swoje wyżyny intelektualne by skrytykować głupiutki film reklamowy. Strzelasz kolego z armaty do wróbla, naprawdę tego nie czujesz? <br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości