[Aktualności] Puchar Suzuki GSX-R 2011 - znamy ceny..
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Widzisz Kapitanie.Dzięki wymianie myśli ,nawet jeżeli druga strona używa koncówki przewodu pokarmowego zamiast ust ,to nawet wtedy obie strony są bogatsze o doświadczenie.Ja pomimo zadanego pytania nie otrzymałem odpowiedzi.Twoja reakcja zaś może tylko dać osobom postronnym do myslenia że zanim podejmą decyzje to się zastanowią w co się pakują.Komentatorzy napisał(a):Ok.Znamy ceny. Pakiety dopracowane z iście szwajcarską dokładnością,ale jaka jest nagroda główna jak przystało na tak poważny Cup?
<br><hr>Stary Kibic<br>Komentatorzy napisał(a):jak przystało na poważnego starego kibica powinieneś wiedzieś, że oni zawsze na koniec sezonu ogłaszają nagrodę i nigdy nie są to fanty na "allegro". ale ty raczej wolisz pluć ostatnio na Grandysa (wnioskuję po komentarzach)<br><hr>;-0<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze po Szkopku jedziesz wielbiąc AW, chyba łatwo się domyślić kim jesteś<br><hr>;-0<br>Komentatorzy napisał(a):Zadałem tylko pytanie,czy może w tym roku zmienią zasady?... I okazuje sie że główną nagrodą jest ...to co nie jest fantem na allegro i zostanie ujawniona pod koniec sezonu ...Sikora jest jednak poważniejszy .<br><hr>Stary Kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):panie kibic pan nie pyta tylko jontrzy! Rozumiemy milosc do aw i teraz pewnie do bmw, ale przykre te pana dzialania. Nikt nikogo do startow tu czy tam nie zmusza. Wszyscy wiemy jak wygladal ten puchar przez lata formula sie utarla. Kazdy umie liczyc pieniadze i wybiera co lubi. Startuje pan w cupie? Jedzie na treningi grandysa, ze tak ujada? Szkopkowi zazdrosci mistrzostw swiata? Taki polaczek ze sloma w butach wylazi z pana!<br><hr>kapitan bomba<br>
<br><hr>S.K
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak, pakuja sie w potrzebe czytania glupot geriatycznego kibola, ktory obraza nawel jedynego polaka w ms! Zazdrosc cie zjada? Boli, ze ktos cos organizuje? Nad bmw sie spuszczales, mimo, ze tam jest drogo. Zastanow sie dwa razy zanim zaczniesz cos pisac, bo smutny jestes. Co cie buty pawla bola? Kompleksy masz straszne i tyle<br><hr>kapitan bombaKomentatorzy napisał(a):Ok.Znamy ceny. Pakiety dopracowane z iście szwajcarską dokładnością,ale jaka jest nagroda główna jak przystało na tak poważny Cup?
<br><hr>Stary Kibic<br>Komentatorzy napisał(a):jak przystało na poważnego starego kibica powinieneś wiedzieś, że oni zawsze na koniec sezonu ogłaszają nagrodę i nigdy nie są to fanty na "allegro". ale ty raczej wolisz pluć ostatnio na Grandysa (wnioskuję po komentarzach)<br><hr>;-0<br>Komentatorzy napisał(a):a i jeszcze po Szkopku jedziesz wielbiąc AW, chyba łatwo się domyślić kim jesteś<br><hr>;-0<br>Komentatorzy napisał(a):Zadałem tylko pytanie,czy może w tym roku zmienią zasady?... I okazuje sie że główną nagrodą jest ...to co nie jest fantem na allegro i zostanie ujawniona pod koniec sezonu ...Sikora jest jednak poważniejszy .<br><hr>Stary Kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):panie kibic pan nie pyta tylko jontrzy! Rozumiemy milosc do aw i teraz pewnie do bmw, ale przykre te pana dzialania. Nikt nikogo do startow tu czy tam nie zmusza. Wszyscy wiemy jak wygladal ten puchar przez lata formula sie utarla. Kazdy umie liczyc pieniadze i wybiera co lubi. Startuje pan w cupie? Jedzie na treningi grandysa, ze tak ujada? Szkopkowi zazdrosci mistrzostw swiata? Taki polaczek ze sloma w butach wylazi z pana!<br><hr>kapitan bomba<br>Komentatorzy napisał(a):Widzisz Kapitanie.Dzięki wymianie myśli ,nawet jeżeli druga strona używa koncówki przewodu pokarmowego zamiast ust ,to nawet wtedy obie strony są bogatsze o doświadczenie.Ja pomimo zadanego pytania nie otrzymałem odpowiedzi.Twoja reakcja zaś może tylko dać osobom postronnym do myslenia że zanim podejmą decyzje to się zastanowią w co się pakują.
<br><hr>S.K<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do Wargały nic nie mamKomentatorzy napisał(a):Ok.Znamy ceny. Pakiety dopracowane z iście szwajcarską dokładnością,ale jaka jest nagroda główna jak przystało na tak poważny Cup?
Komentatorzy napisał(a):panie kibic pan nie pyta tylko jontrzy! Rozumiemy milosc do aw i teraz pewnie do bmw, ale przykre te pana dzialania. Nikt nikogo do startow tu czy tam nie zmusza. Wszyscy wiemy jak wygladal ten puchar przez lata formula sie utarla. Kazdy umie liczyc pieniadze i wybiera co lubi. Startuje pan w cupie? Jedzie na treningi grandysa, ze tak ujada? Szkopkowi zazdrosci mistrzostw swiata? Taki polaczek ze sloma w butach wylazi z pana!<br><hr>kapitan bomba<br>Komentatorzy napisał(a):Widzisz Kapitanie.Dzięki wymianie myśli ,nawet jeżeli druga strona używa koncówki przewodu pokarmowego zamiast ust ,to nawet wtedy obie strony są bogatsze o doświadczenie.Ja pomimo zadanego pytania nie otrzymałem odpowiedzi.Twoja reakcja zaś może tylko dać osobom postronnym do myslenia że zanim podejmą decyzje to się zastanowią w co się pakują.
<br><hr>S.K<br>Komentatorzy napisał(a):tak, pakuja sie w potrzebe czytania glupot geriatycznego kibola, ktory obraza nawel jedynego polaka w ms! Zazdrosc cie zjada? Boli, ze ktos cos organizuje? Nad bmw sie spuszczales, mimo, ze tam jest drogo. Zastanow sie dwa razy zanim zaczniesz cos pisac, bo smutny jestes. Co cie buty pawla bola? Kompleksy masz straszne i tyle<br><hr>kapitan bomba<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bogu dzięki !!! Bo nawet nie wiesz jak się pisze jego nazwisko poprawnie.<br><hr>R.n.r.z.o.s.p.S.K.Komentatorzy napisał(a):Ok.Znamy ceny. Pakiety dopracowane z iście szwajcarską dokładnością,ale jaka jest nagroda główna jak przystało na tak poważny Cup?
<br><hr>S.K<br>Komentatorzy napisał(a):tak, pakuja sie w potrzebe czytania glupot geriatycznego kibola, ktory obraza nawel jedynego polaka w ms! Zazdrosc cie zjada? Boli, ze ktos cos organizuje? Nad bmw sie spuszczales, mimo, ze tam jest drogo. Zastanow sie dwa razy zanim zaczniesz cos pisac, bo smutny jestes. Co cie buty pawla bola? Kompleksy masz straszne i tyle<br><hr>kapitan bomba<br>Komentatorzy napisał(a):Do Wargały nic nie mam<br><hr>S.K<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wie, dlatego do Wargały nic nie ma, ale Wargali już nie znosiKomentatorzy napisał(a):Ok.Znamy ceny. Pakiety dopracowane z iście szwajcarską dokładnością,ale jaka jest nagroda główna jak przystało na tak poważny Cup?
<br><hr>S.K<br>Komentatorzy napisał(a):tak, pakuja sie w potrzebe czytania glupot geriatycznego kibola, ktory obraza nawel jedynego polaka w ms! Zazdrosc cie zjada? Boli, ze ktos cos organizuje? Nad bmw sie spuszczales, mimo, ze tam jest drogo. Zastanow sie dwa razy zanim zaczniesz cos pisac, bo smutny jestes. Co cie buty pawla bola? Kompleksy masz straszne i tyle<br><hr>kapitan bomba<br>Komentatorzy napisał(a):Do Wargały nic nie mam<br><hr>S.K<br>
Komentatorzy napisał(a):Bogu dzięki !!! Bo nawet nie wiesz jak się pisze jego nazwisko poprawnie.<br><hr>R.n.r.z.o.s.p.S.K.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba niektorym o kasy sie w dypach poprzewracałoKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem puchar BMW jest dużo atrakcyjniejszą ofertą. Lepszy motocykl, więcej wyścigów i torów, brak wymagań typu kombinezon danej marki no i nagrody przy okazji dużo lepsze...<br><hr>maniek<br>Komentatorzy napisał(a):taaaa, a koszt uczestnictwa dla szejków naftowych. 100 000 za sezon to wg oficjalnego cennika Sikory + extrasy i wychodzi pewnie ze 130 tysi... to za taką kasę to ja sam sobie nagrodę ufunduję;)<br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):No nie udawaj że jestes sierotką zagubioną wsród wilków.Sikora jest drozszy ale wiesz na co mozesz liczyćNagroda jest konkretna.Grandys natomiast proponje zestaw czesci którymi chandluje,a nagrodę ufunduje jak sie zorientuje ile przytnie na frajerach....<br><hr>Frajer<br>Komentatorzy napisał(a):Handluje, a nie chandluje. To po pierwsze. nagrody może wygrać pierwsza trójka, a większość amatorów nie ma szans na jakiekolwiek nagrody. A jeśli chodzi o pojeżdżenie to zabawa jest równie dobra jeśli wykłada sie 30 tysięcy i 130 tysiecy.<br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Jak wykłada się 30 tys.pln to nie jest zabawa tylko ruletka .W motocyklu po przebiegu 20 tys.kilometrów zdjetym z ulicy cos się ukreci napewno.Dlatego te 30 tysi powinno byc przeznaczone na remont silnika i obsługę techniczną,a nie na wciskanie na siłe części.
Tu nie wystarczy 30 tys.i kolo orientuje sie o tym w połowie sezonu.
Ideą Cupu jest podstawienie nowego przygotowanego motocykla dla kola który nie ma doswiadczenia ,dla jego bezpieczenstwa.Tak jest w każdym cywilizowanym kraju.Jeżeli zas nie ma takiej możliwosci to oferowanie półśrodków pod przykrywka zabawy jest nieodpowiedzialnoscia graniczącą z kupczeniem ludzkim zdrowiem lub życiem.. <br><hr>Rolfo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości