[Aktualności] Stoner, Pedrosa, Dovisioso - wywiad z..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Stoner, Pedrosa, Dovisioso - wywiad z..
Dyskusja na temat: Stoner, Pedrosa, Dovisioso - wywiad z kierowcami Repsol Honda
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stoner, Pedrosa, Dovisioso - wywiad z kierowcami Repsol Honda
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stoner, Pedrosa, Dovisioso - wywiad z kierowcami Repsol Honda
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
CZY KTOŚ WIE A JAKIEJ TELEWIZJI MOŻNA BĘDZIE OGLĄDAĆ MOTOGP, NIEKONIECZNIE MUSI BYĆ POLSKA TELEWIZJA. W TEJ CO BYŁA DOTYCHCZAS, NIE CHĘ OGLĄDAĆ BO MAM WRAŻENIE, ŻE TO JAKIŚ ARCHIWALNY MATERIAŁ Z LAT 70 XX WIEKU. CHCĘ DOBREGO OBRAZU DŹWIĘK NIE JEST POTRZEBNY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC W POSZUKIWANIACH.<br><hr>lesio113
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MotoGP w tym roku będzie i jest emitowane na kanale sportklubu dostepnego na platformie telewizji N. Jednak zawsze mozna ogladac na internecieKomentatorzy napisał(a):CZY KTOŚ WIE A JAKIEJ TELEWIZJI MOŻNA BĘDZIE OGLĄDAĆ MOTOGP, NIEKONIECZNIE MUSI BYĆ POLSKA TELEWIZJA. W TEJ CO BYŁA DOTYCHCZAS, NIE CHĘ OGLĄDAĆ BO MAM WRAŻENIE, ŻE TO JAKIŚ ARCHIWALNY MATERIAŁ Z LAT 70 XX WIEKU. CHCĘ DOBREGO OBRAZU DŹWIĘK NIE JEST POTRZEBNY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC W POSZUKIWANIACH.<br><hr>lesio113<br>

rpzg<br><hr>K. Nowak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuję. Od niedawna jest dostępny ten program w CYFRZE!!!<br><hr>lesio113Komentatorzy napisał(a):CZY KTOŚ WIE A JAKIEJ TELEWIZJI MOŻNA BĘDZIE OGLĄDAĆ MOTOGP, NIEKONIECZNIE MUSI BYĆ POLSKA TELEWIZJA. W TEJ CO BYŁA DOTYCHCZAS, NIE CHĘ OGLĄDAĆ BO MAM WRAŻENIE, ŻE TO JAKIŚ ARCHIWALNY MATERIAŁ Z LAT 70 XX WIEKU. CHCĘ DOBREGO OBRAZU DŹWIĘK NIE JEST POTRZEBNY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC W POSZUKIWANIACH.<br><hr>lesio113<br>Komentatorzy napisał(a):MotoGP w tym roku będzie i jest emitowane na kanale sportklubu dostepnego na platformie telewizji N. Jednak zawsze mozna ogladac na internecie
rpzg<br><hr>K. Nowak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl