kopniak. Yamaha DT 80
• Strona 1 z 1
kopniak. Yamaha DT 80
Witam wszystkich.
Otóż mam taki problem, gdyż moją maszynę muszę odpalać na pycha, bo na kopniaka to nie ma szans.
Zdaje mi się, że to może być wina półksiężyca, lecz nie znam się zbyt na tych sprawach, więc pytam się Was.
Dokładnie chodzi mi o to, jakie części mogą być tego przyczyną.
pozdro
Otóż mam taki problem, gdyż moją maszynę muszę odpalać na pycha, bo na kopniaka to nie ma szans.
Zdaje mi się, że to może być wina półksiężyca, lecz nie znam się zbyt na tych sprawach, więc pytam się Was.
Dokładnie chodzi mi o to, jakie części mogą być tego przyczyną.
pozdro
- Krychael
- Świeżak
musisz sciagnac dekiel od sprzegła i bedziesz miał tam taka jak by zebatke od kopniaka i albo zeby na zebatce sa wyjechane albo te co sie zazebiaja jak kopiesz,
ja juz to przeraabiałem w mtx, w servisie mi powiedzieli ze to polowa skrzyni do wymiany = ok 500 krzykneli,
poprosilem kumpla by mi pomógł to otworzyc(bo nie mialem nazedzi wtedy) i okazalo sie ze czesc za 20zł z przesyłką byla walnieta
ja juz to przeraabiałem w mtx, w servisie mi powiedzieli ze to polowa skrzyni do wymiany = ok 500 krzykneli,
poprosilem kumpla by mi pomógł to otworzyc(bo nie mialem nazedzi wtedy) i okazalo sie ze czesc za 20zł z przesyłką byla walnieta
- tomera
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości