GSX-R 600K4
• Strona 1 z 1
GSX-R 600K4
witam...niedawno stalem sie posiadaczem GSX_R'a 600 K4 przesiadlemn sie ze 125...mozecie mi powiedziec czy to dobry zakup..w porownaniu do np. r6. jak ten motorek sie sprawuje na dluzsza mete jakies jego slabe punkty itd.
- malolacik
- Świeżak
Witam.. Rowniez mam K4 i .. po mimo tego ze zdolalem zmienic wyswietlacz z mph, na kmh, to nie moge przestawic stopni F na C.. Czy jest jakis sposob na to? i jezeli chodzi o wygode, to jest srednio wygodny ten motocykl... ( mam 198 cm wzrostu )
pzdr
pzdr
- Wadolek
- Świeżak
BigBiker napisał(a):Nie da się przestawić F na C . Tylko mph na kmh . Też mam wersje USA .
A wzrost chrzańWiem co mówie
A w jaki sposob ustawiasz lampke sygnalizujaca zmiane biegu na wyzszy gdy obroty osiagaja jakis zalozony wczesniej pulap? Zaczela mnie ona interesowac, a nie wiem jak ja sie ustawia..
pzdr
- Wadolek
- Świeżak
W R6 to wciskasz przycisk reset i select , trzymasz i przekręcasz kluczyk w 1 pozycje i trzymasz tak ok 4s aż sie pojawi jakiś tam komunikat na wyswietlaczu . Potem selectem regulujesz parametry np. jak ma się zaświecać lapmka , jaka moc swiatła , obroty kiedy ma się włączyć a kiedy wyłączyc itd . A przechodzisz do kolejnego ustawienia Resetem jak poprzedni ustawisz sobie jak chcesz . Czyli Select - wybór możliwości a Reset - akceptacja i przejście do następnego ustawienia .
2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
u mnie jest select , adj ( czyli adjust do ustawiania ) i obok lampki jest guzik...
Dzieki za wskazowki.. Dziala lampka a ustawia sie ja jak u Ciebie z tym ze przez nacisniecie jednoczesnie i trzymanie ADJ i guzika lampki... Nie ma innych funkcji, pod guzikami select .. tylko motyw zapalania lampki po przekroczeniu ustalonych wczesniej obrotow z zakresu 7 tys - 16 tys
pzdr.. Jak wykumam jeszcze jakies ustawienie to napisze.
P.s. Chce ktos kupic xenon do soczewki, bo mialem dwa, ale jedna wsadzilem w moto. Jezeli masz soczewe na zarowke H7 to idealnie pasuje
Dzieki za wskazowki.. Dziala lampka a ustawia sie ja jak u Ciebie z tym ze przez nacisniecie jednoczesnie i trzymanie ADJ i guzika lampki... Nie ma innych funkcji, pod guzikami select .. tylko motyw zapalania lampki po przekroczeniu ustalonych wczesniej obrotow z zakresu 7 tys - 16 tys
pzdr.. Jak wykumam jeszcze jakies ustawienie to napisze.
P.s. Chce ktos kupic xenon do soczewki, bo mialem dwa, ale jedna wsadzilem w moto. Jezeli masz soczewe na zarowke H7 to idealnie pasuje
- Wadolek
- Świeżak
Thrillco napisał(a):No tak...jaki rząd takie nastroje i poprawność polityczna:P
Te, kibordłoriorze, do spamowania masz Hyde park, tam pisz o czym chcesz. Tu wolałbym Twoją rzetelną opinię, przecież też się na tym trochę znasz, nie?

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
ok...to ja coś od siebie-darujcie sobie lampki-serknijcie w dane i zróbcie tak jak profesjonaliści-strzxałeczka na obrotomierzu ciut przed obrotami mocy maksymalnej i ew. jak znacie moto to druga sobie naklejcie innego koloru w okolicy obrotów, przy których najczęściej lub najlepiej wg. was mozna przeskoczyc na kolejny bieg. Lampka tak serio to jest głównie na tor przydatna i to zawodowcom, którzy naprawdę nie mają czasu na zastanawianie się czy juz czy za chwilke, tyle ze oni zwykle mają kilka lampek, które pozwalją dokładnie wybrać moment zmiany.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości