benzer aston większa moc
• Strona 1 z 1
benzer aston większa moc
witam zastanawiam sie co zrobic w moim jednośladzie o pojemnosci 50 ccm i mocy 3Km, aby zwiekszyc moc z 3Km do 5-6KM
bardzo prosze o porady jest to czterosuw chłodzony ciecza pionowy cylinder.
nie chce wymieniać cylindra anisilnika na wiekszy bo chce się pobawić przy tym co obecnie mam a potem bede myslal o czyms wiekszym.
z góry dziękuje
bardzo prosze o porady jest to czterosuw chłodzony ciecza pionowy cylinder.
nie chce wymieniać cylindra anisilnika na wiekszy bo chce się pobawić przy tym co obecnie mam a potem bede myslal o czyms wiekszym.
z góry dziękuje
- Gizmi7
- Świeżak
naklej kilka naklejek mocy. to da ze 2 konie to juz mamy 5. wsadz sporotwy wydech. sportowy gaźnik. tam sie chyba dało by jakos wieksze zaworki wsadzic. kup lżejsze koło magnesowe. to da ci ze 25 koni juz. ale podstawowy tuning i tego sie trzymaj to naklejki.. i na przyszłosc pisz w skuterkach
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio po twojej wypowiedzi wnioskuje, ze masz iq na poziomie chomika, no ale trudno nic się z tobą nie zrobić ale naszczęście z moim motorkiem tak.
Polecam ci zrobić tatuaż z jakichś rakotwórczych chipsow na czole może wtedy bedziesz mądrzejszy od pieska albo kota.
pozdrawiam
Polecam ci zrobić tatuaż z jakichś rakotwórczych chipsow na czole może wtedy bedziesz mądrzejszy od pieska albo kota.
pozdrawiam
- Gizmi7
- Świeżak
dzieki
ale przeczytaj i masz odpowiedz na twoje pytanie. bez wymiany cylka nic super nie uzyskasz. masz zółwia i nic z tym nie zrobisz. a czesci które wymieniłem. pomoga. choc nie duzo. ale to jedyny tjuning mozliwy i na przyszłosc nie spamuj
ale przeczytaj i masz odpowiedz na twoje pytanie. bez wymiany cylka nic super nie uzyskasz. masz zółwia i nic z tym nie zrobisz. a czesci które wymieniłem. pomoga. choc nie duzo. ale to jedyny tjuning mozliwy i na przyszłosc nie spamuj
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no nareszcie gadasz jak człowiek.
Nie zależy mi na tym tak bardzo jak dzieciakom ktorzy maja skutery i maja nalepki tuning w tm roku kupuje auto a z motorikiem chcialem cos zrobic bo to moje hobby a akurat posiadam 50 tke moze za jakis czas kupie sobie zzr 600 albo coś w tym stylu ale narazie robie przy tym co mam, a co do wydech to wlasnie nigdzie nie moge znalesc do astona 50
Nie zależy mi na tym tak bardzo jak dzieciakom ktorzy maja skutery i maja nalepki tuning w tm roku kupuje auto a z motorikiem chcialem cos zrobic bo to moje hobby a akurat posiadam 50 tke moze za jakis czas kupie sobie zzr 600 albo coś w tym stylu ale narazie robie przy tym co mam, a co do wydech to wlasnie nigdzie nie moge znalesc do astona 50
- Gizmi7
- Świeżak
Z czterosuwem za dużo nie zdziałasz. Gdyby do było 2T to bez większych problemów byś osiągnął taki wynik jaki chcesz. W 4T o takiej małej pojemności to tylko zabawa z gaźnikami i wydech sportowy. Ciekawe tlyko ile sportu jest w tych "sportowych" wydechach z np. allegro.
- maxter
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości