[Aktualności] Piotruś - stunt i motocykle w szkole
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Piotruś - stunt i motocykle w szkole
Dyskusja na temat: PiotruÅ› - stunt i motocykle w szkole
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
PiotruÅ› - stunt i motocykle w szkole
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
PiotruÅ› - stunt i motocykle w szkole
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszystko pieknie, fajnie, młody ma zajawke na motor to widać. tylko dla niego stunt to jest jechac na motorze normalnie i wlozyc noge na kiere ? dla mnie to jest dziwne troszke... powoli niech sie uczy podnosic ten motor bo on tylko bedzie chcial pozniej jezdzic na 2 kolach i wkladac nogi na kiere i tyle. <br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapewne nawet nie potrafisz położyć nogi na kiere,ba nawet nie masz pojęcia jak skutecznie zahamować.Komentatorzy napisał(a):wszystko pieknie, fajnie, młody ma zajawke na motor to widać. tylko dla niego stunt to jest jechac na motorze normalnie i wlozyc noge na kiere ? dla mnie to jest dziwne troszke... powoli niech sie uczy podnosic ten motor bo on tylko bedzie chcial pozniej jezdzic na 2 kolach i wkladac nogi na kiere i tyle. <br><hr>ja<br>
Czasem sie zastanów nad swoja krytyka,bo wież mi nikogo tego typu krytyka nie interesuje.
3 maj sie.<br><hr>egoniusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oj uwierz mi ze potrafie to zrobić bez problemu, sam śmigam w stuncie tylko jak chłopak zacznie coś więcej robić to będzie to naprawde sukcesem dla niego jak i większym zainteresowaniem osób wyższych, żeby pomogli chłopakowi kontynuować treinngi.<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):wszystko pieknie, fajnie, młody ma zajawke na motor to widać. tylko dla niego stunt to jest jechac na motorze normalnie i wlozyc noge na kiere ? dla mnie to jest dziwne troszke... powoli niech sie uczy podnosic ten motor bo on tylko bedzie chcial pozniej jezdzic na 2 kolach i wkladac nogi na kiere i tyle. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewne nawet nie potrafisz położyć nogi na kiere,ba nawet nie masz pojęcia jak skutecznie zahamować.
Czasem sie zastanów nad swoja krytyka,bo wież mi nikogo tego typu krytyka nie interesuje.
3 maj sie.<br><hr>egoniusz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi nie chodzi o krytyke chłopaka, to jest imponujące że w takim wieku śmiga, tylko jak zacznie podnosić ten motor, uczyć sie niech tam jeździ po 2 m na kole, niech podnosi go 5 cm czy 10, ale zawsze będzie to coś bo od takiego czegoś sie zaczyna. pzdr<br><hr>ja2Komentatorzy napisał(a):wszystko pieknie, fajnie, młody ma zajawke na motor to widać. tylko dla niego stunt to jest jechac na motorze normalnie i wlozyc noge na kiere ? dla mnie to jest dziwne troszke... powoli niech sie uczy podnosic ten motor bo on tylko bedzie chcial pozniej jezdzic na 2 kolach i wkladac nogi na kiere i tyle. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewne nawet nie potrafisz położyć nogi na kiere,ba nawet nie masz pojęcia jak skutecznie zahamować.
3 maj sie.<br><hr>egoniusz<br>Komentatorzy napisał(a):oj uwierz mi ze potrafie to zrobić bez problemu, sam śmigam w stuncie tylko jak chłopak zacznie coś więcej robić to będzie to naprawde sukcesem dla niego jak i większym zainteresowaniem osób wyższych, żeby pomogli chłopakowi kontynuować treinngi.<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości