Byuty motocyklowe Alpinestars Triumph
• Strona 1 z 1
Byuty motocyklowe Alpinestars Triumph
http://cgi.ebay.co.uk/Triumph-5-Ladies- ... 2c5ae0e7d3
Szukam butow dla mojej dziewczyny. W oczyrzucila mi sie jedna z wyprzedazy A* na abayu.
Buty w dosc atrakcyjnej cenie. Ciekawi mnie czysa tak trwale, wygodne i bezpieczne jak wiekszosc produktow alpiny ? Czy jest to moze tylko bubel opatrzony logiem tej marki ? Bo cena jest dziwnie podejrzana jak na nowe buty alpiny. Mial ktos z nimi doczynienia ?
Z gory dzieki za wszystkie opinie.
Szukam butow dla mojej dziewczyny. W oczyrzucila mi sie jedna z wyprzedazy A* na abayu.
Buty w dosc atrakcyjnej cenie. Ciekawi mnie czysa tak trwale, wygodne i bezpieczne jak wiekszosc produktow alpiny ? Czy jest to moze tylko bubel opatrzony logiem tej marki ? Bo cena jest dziwnie podejrzana jak na nowe buty alpiny. Mial ktos z nimi doczynienia ?
Z gory dzieki za wszystkie opinie.
- marcinpsk
- Świeżak
Te buty przypominają wyglądem SMX-4, które kosztowały ok. 600 zł. Te buty mają świetną opinię. Dodam tylko, że są to buty typowo sportowo-tyrystyczne. Bardzo wygodne.
The Total Triumth (otwórz link) jest autoryzowanym salonem sprzedaży i nie obawiałbym się tu o przekręt. Buty są dedykowane dla posiadaczy motocykli marki Triumth to też zawęża się grono zainteresowanych ich kupnem. Może to jakaś końcówka kolekcji.
The Total Triumth (otwórz link) jest autoryzowanym salonem sprzedaży i nie obawiałbym się tu o przekręt. Buty są dedykowane dla posiadaczy motocykli marki Triumth to też zawęża się grono zainteresowanych ich kupnem. Może to jakaś końcówka kolekcji.
-

bryk77 - Stały bywalec
No wlasnie o wygode tu chodzi glownie oraz na kolejnym miejscu o bezpieczenstwo i trwalosc. Czyli reasumujac te buty to bedzie jeden zlepszych wyborow w tym przedziale cenowym.
Jeszcze jedno pytanie;
Czy w przypadku butow A* trzeba brac numer wieksze jak to jest w przypadku SIDI ?
Jeszcze jedno pytanie;
Czy w przypadku butow A* trzeba brac numer wieksze jak to jest w przypadku SIDI ?
- marcinpsk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości