zgubiona umowa kupna sprzedaży
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak możesz zgłosić kradzież skoro nie jesteś właścicielem
Po takim czymś mógłbyś mieć naprawdę solidne kłopoty.
Możesz iść do TU i normalnie, dzień przed skończeniem polisy wymówić OC (tak jakbyś chciał iść żeby zerwać umowę i ubezpieczyć gdzie indziej, z tm że nie ubezpieczasz gdzie indziej
)

Możesz iść do TU i normalnie, dzień przed skończeniem polisy wymówić OC (tak jakbyś chciał iść żeby zerwać umowę i ubezpieczyć gdzie indziej, z tm że nie ubezpieczasz gdzie indziej

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
A gdzie to pisze ze nie jestem włascicielem? heh Napisałem ze nie przerejestrował go... w dowodzie i w WK to ja figuruje jako własciciel... ale fakt moze mnie pozniej posadzic itp. Dobra, Zerwe umowe na polise OC ok ale jesli nie podejme nastepnej płace 500 euro kary gdy tamten facet pojdzie przerejestrowac skuter na siebie i w WK sie dojrza ze nie ma ciagłosci. Moze inny pomysł?
- Rafcik842
- Świeżak
Nie, nie jesteś właścicielem pojazdu skoro go sprzedałeś. To co jest w dowodzie nie ma tu znaczenia, nawet ustna umowa kupna sprzedaży jest ważna. Oczywiście sam zwaliłeś że nie zgłosiłeś zbycia pojazdu, do tego zgubiłeś umowę.
Niby czemu masz płacić jakąś karę, skoro pojazd nie jest twój?
Niby czemu masz płacić jakąś karę, skoro pojazd nie jest twój?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
jak bys mi wywinoł taki numer to bym cie szybko załatwił koles dał ci kase czyli kupił od ciebie skuterka a ty chcesz powiedziec ze ci go ktos zajebał pały znajda goscia posadza o kradzież a ty zapytasz sie go czy da ci ksero umowy KS czy ty myslisz logicznie
Jedyne wyjscie jakie widze to pisanie na email i listów poleconych na adres który posiadasz
jezeli to nie poskutkuje to jedz do ubezpieczalni i wszystko opisz dokładnie oni ci poradza wyrejestrowac tez nie mozesz bo gosci zachce sobie za rok go zarejestrowac i masz zajebiscie po dupie
Jedyne wyjscie jakie widze to pisanie na email i listów poleconych na adres który posiadasz
jezeli to nie poskutkuje to jedz do ubezpieczalni i wszystko opisz dokładnie oni ci poradza wyrejestrowac tez nie mozesz bo gosci zachce sobie za rok go zarejestrowac i masz zajebiscie po dupie
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości