[Aktualności] Prawo jazdy na motocykle znacznie...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chcesz politykować to znajdź inne forum, inny portal. Tu ma się znaleźć lek na problemy a jak chcesz to przedstawię Ci więcej rozwinięć Twojej partii prywatnie, wtedy możesz się wykazać. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.<br><hr>bastek00Komentatorzy napisał(a):PO jak POdwyżki...<br><hr>Piękny i Sprawiedliwy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cyt: "To kolejny przejaw jawnej dyskryminacji motocyklistów i jeszcze jedna z przyczyn dla których motocykle przestają być popularne."
Nie rozumiecie że o to właśnie chodzi?
Motocykl, od momentu gdy samochód stał się powszechnie dostępnym produktem, jest "politycznie" NIEPOPRAWNY, niezależnie od tego kto rządzi w tym durnym kraju.
Podsumujecie sobie "za" i "przeciw" z punktu widzenie tych co biorą kasę za udział w polityce:
1. przemysł samochodowy - trzeba wspierać czyli zmuszać ludzi by kupowali nowe auta.
2. wpływy z mandatów - z samochodami problemów nie ma, zawsze się zatrzyma do kontroli, zawsze widać rejestrację na fotce z przydrożnego słupa.
3. więcej dłuższych korków - wolniej znaczy bezpieczniej.
A motocykle i motocykliści z tych ramek się wyłamują, burzą tzw. "porządek", mało tego: najczęściej myślą samodzielnie i kreatywnie. Tacy ludzie mogą zmieniać świat a głupcy z legitymacjami partyjnymi; wszyscy bez wyjątku od lewa do prawa boją się takich ludzi.
Dlatego jesteśmy prześladowani, zarówno przez tą malutką lokalną polityczkę (ustawianie znaków zakazu wjazdu motocykli), jak i przez tą "wielką" politykę która ma na usługach służby mundurowe i dziennikarzy.<br><hr>raper
Motocykl, od momentu gdy samochód stał się powszechnie dostępnym produktem, jest "politycznie" NIEPOPRAWNY, niezależnie od tego kto rządzi w tym durnym kraju.
Podsumujecie sobie "za" i "przeciw" z punktu widzenie tych co biorą kasę za udział w polityce:
1. przemysł samochodowy - trzeba wspierać czyli zmuszać ludzi by kupowali nowe auta.
2. wpływy z mandatów - z samochodami problemów nie ma, zawsze się zatrzyma do kontroli, zawsze widać rejestrację na fotce z przydrożnego słupa.
A motocykle i motocykliści z tych ramek się wyłamują, burzą tzw. "porządek", mało tego: najczęściej myślą samodzielnie i kreatywnie. Tacy ludzie mogą zmieniać świat a głupcy z legitymacjami partyjnymi; wszyscy bez wyjątku od lewa do prawa boją się takich ludzi.
Dlatego jesteśmy prześladowani, zarówno przez tą malutką lokalną polityczkę (ustawianie znaków zakazu wjazdu motocykli), jak i przez tą "wielką" politykę która ma na usługach służby mundurowe i dziennikarzy.<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie tylko Ty kolego... Polskę wyprzedza chyba Azerbejdżan pod względem nowelizacji prawa i logiki jego formułowania i stosowania...Komentatorzy napisał(a):To jest już przegięcie. Podwyżki, podwyżki, podwyżki... Mam już dość. Kończę studia (automatyka robotyka) i uciekam z tego chorego kraju. Niech wszyscy sentymentaliści i 'patrioci' tyrają jak woły na pieniądze dla rządzących. I mam głęboko w d*pie że w tym momencie 'okradam' państwo studiując 'za darmo'. Oni okradają mnie na każdym kroku; gdy kupuję paliwo, gdy chcę popracować, gdy chcę kupić bułki, pójść do pubu czy kupić prezent dziewczynie. Koniec z wami, złodzieje. Ten kraj za kilka-kilkanaście lat będzie kompletnym zerem z szalejącą inflacją.<br><hr>Ananas<br>
No ale cóż. Jeszcze 20 lat i zostaną sami emeryci. Do tego to zmierza.<br><hr>GOSC
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie tylko Ty kolego... Polskę wyprzedza chyba Azerbejdżan pod względem nowelizacji prawa i logiki jego formułowania i stosowania...Komentatorzy napisał(a):To jest już przegięcie. Podwyżki, podwyżki, podwyżki... Mam już dość. Kończę studia (automatyka robotyka) i uciekam z tego chorego kraju. Niech wszyscy sentymentaliści i 'patrioci' tyrają jak woły na pieniądze dla rządzących. I mam głęboko w d*pie że w tym momencie 'okradam' państwo studiując 'za darmo'. Oni okradają mnie na każdym kroku; gdy kupuję paliwo, gdy chcę popracować, gdy chcę kupić bułki, pójść do pubu czy kupić prezent dziewczynie. Koniec z wami, złodzieje. Ten kraj za kilka-kilkanaście lat będzie kompletnym zerem z szalejącą inflacją.<br><hr>Ananas<br>
No ale cóż. Jeszcze 20 lat i zostaną sami emeryci. Do tego to zmierza.<br><hr>GOSC
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety jest to decyzja polityczna bo podjęta za kadencji konkretnej koalicji.Rozumiem ze jakby Pis to uchwalił to mozna atakować?.Ocknij się i popatrz na to co sie dzieje dookoła.Młody czlowiek nie musi sie orientowac o co chodzi w polityce i to wykorzystała PO.Głosuje sie za tymi co zostali wykreowani.Wykorzystuje sie naiwność młodości i brak ugruntowanych pogladów.FAKTY mówią same za siebie i poczytaj dylematy z tego forum.Mlody czlowiek ma wybór albo tyrac w szkole a jak się niedaj Boże zakocha to wybierać pomiedzy dokonczeniem młodosci lub wpieprzeniem sie w kredyt na 30 lat aby zapewnic jakis kąt rodzinie.Komentatorzy napisał(a):PO jak POdwyżki...<br><hr>Piękny i Sprawiedliwy<br>Komentatorzy napisał(a):Chcesz politykować to znajdź inne forum, inny portal. Tu ma się znaleźć lek na problemy a jak chcesz to przedstawię Ci więcej rozwinięć Twojej partii prywatnie, wtedy możesz się wykazać. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.<br><hr>bastek00<br>
Nie bronie Pis ,ale nie PIs wprowadził ten podatek.
Skoro juz wiesz kto wprowadził to pozostaje słac petycje do rządzacych.Pamiętaj tylko że premier po godzinach nie jezdzi na motocyklu,tylko gra w "gałę".

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to wychodzi na to ze rozpoczęcie sezonu Motocyklowego 2011 rozpocznie się....pod Ministerstwem Finansów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Wku...ony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wygląda na to że rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2011 odbedzie się...pod Ministerstwem Finansów!!!!!!!!! <br><hr>Wku...ony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest pomylone,ale mozna bez konsekwencji powiedzieć co sie mysli o danej sytuacji.Spróbuj w Polsce stanąc w Parku na "drabinie" i powiedz co myslisz o Polskiej klasie politycznej i skieruj swoje uwagi pod adresem premiera.Twoja wolnosc wypowiedzi zostanie ograniczona po 15 minutach i skonczysz jak nie na komisariacie to bedziesz uciekał po przez klomby i inne tulipany:DDDDDD<br><hr>;)Komentatorzy napisał(a):Zapraszam na wyrobienie prawka do UK:) Super prosto, super tanio, a uznają je w całej UE. Ja swoje zrobiłem w PL. Jestem w UK tymczasowo (praca + nauka) i jak tak patrzę na nasz kraj (PL) przez pryzmat mediów, to naprawdę śmiać mi się chce jakie to wszystko jest pomylone. W UK też mnóstwo różnych paradoksów, żeby nie było. Pozdrawiam i do zobaczenia za czas jakiś na drogach PL;)<br><hr>Mariano Italiano<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że można problem obejść w .Wystarczy jezeli warto szarpac sie o kwotę około 276 pln,to należy połączyć kurs na kategorie kat B z kategoria A,z czym ta druga może być darmową premią za przystapienie do kursu kat B.Oczywiscie nie musisz umawiając się ze szkoła jazdy brac udziału w szkoleniu kat B,tylko w szkoleniu na kat A.Do panstwowego egzaminu tez nie musisz przystepowac do dwóch na raz .Jako pierwszy mozesz odbyc kat A.B nie musisz odbywać wcale.Trochę pokretne ale mozna ta droge sprawdzic przy przychylnosci "zainteresowanych stron"<br><hr>.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyjechać stąd jak najszybciej, bo to wszystko to jakiś ponury absurd ... Lewa ....<br><hr>prow0kator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby nie liczyć promila idiotow to ta normalna reszta motocyklistów jest trafnie przez Ciebie opisana.Motocyklista to osobnik indywidualny,chodzacy swoimi sciezkami,co znaczy ze potrafi myslec co nie jest w tym układzie porządane .Przeciętna rozmowa z urzędnikiem wyglada tak ze on niezrozumiale mówi ,a ty potakujesz twierdząco glową.Jakakolwiek chęć zadania pytania "dlaczego?" traktowana jest jako przejaw niesubordynacji wobec aparatu państwowego .Zareczam ze nikt nie zadal sobie trudu obliczyc konsekwencji społecznych dodatkowych działań fiskalnych w formie tego podatku,a bedą one niewątpliwie nagminnie komentowane przez media i policję.<br><hr>:(Komentatorzy napisał(a):cyt: "To kolejny przejaw jawnej dyskryminacji motocyklistów i jeszcze jedna z przyczyn dla których motocykle przestają być popularne."
Dlatego jesteśmy prześladowani, zarówno przez tą malutką lokalną polityczkę (ustawianie znaków zakazu wjazdu motocykli), jak i przez tą "wielką" politykę która ma na usługach służby mundurowe i dziennikarzy.<br><hr>raper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W UK tez nie można mówić wszystkiego, bo możesz skończyć z nożem w plecach jak jakiś jegomość w turbanie poczuje się urażony. UK się kończy, nawet Anglicy stad uciekają np. Australia.<br><hr>UK residentKomentatorzy napisał(a):Zapraszam na wyrobienie prawka do UK:) Super prosto, super tanio, a uznają je w całej UE. Ja swoje zrobiłem w PL. Jestem w UK tymczasowo (praca + nauka) i jak tak patrzę na nasz kraj (PL) przez pryzmat mediów, to naprawdę śmiać mi się chce jakie to wszystko jest pomylone. W UK też mnóstwo różnych paradoksów, żeby nie było. Pozdrawiam i do zobaczenia za czas jakiś na drogach PL;)<br><hr>Mariano Italiano<br>Komentatorzy napisał(a):Jest pomylone,ale mozna bez konsekwencji powiedzieć co sie mysli o danej sytuacji.Spróbuj w Polsce stanąc w Parku na "drabinie" i powiedz co myslisz o Polskiej klasie politycznej i skieruj swoje uwagi pod adresem premiera.Twoja wolnosc wypowiedzi zostanie ograniczona po 15 minutach i skonczysz jak nie na komisariacie to bedziesz uciekał po przez klomby i inne tulipany:DDDDDD<br><hr>;)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobra dobra, przeciez Fiskus uważa, że jak dostajesz coś za darmo, to jest to Twój przychód, a więc podatek się należy i tak. Realne przykłady: linux plus openoffice, kolacja wigilijna w firmie.<br><hr>Alf/red/Komentatorzy napisał(a):Myślę że można problem obejść w .Wystarczy jezeli warto szarpac sie o kwotę około 276 pln,to należy połączyć kurs na kategorie kat B z kategoria A,z czym ta druga może być darmową premią za przystapienie do kursu kat B.Oczywiscie nie musisz umawiając się ze szkoła jazdy brac udziału w szkoleniu kat B,tylko w szkoleniu na kat A.Do panstwowego egzaminu tez nie musisz przystepowac do dwóch na raz .Jako pierwszy mozesz odbyc kat A.B nie musisz odbywać wcale.Trochę pokretne ale mozna ta droge sprawdzic przy przychylnosci "zainteresowanych stron"<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie zrozumieją<br><hr>joKomentatorzy napisał(a):PO jak POdwyżki...<br><hr>Piękny i Sprawiedliwy<br>Komentatorzy napisał(a):Chcesz politykować to znajdź inne forum, inny portal. Tu ma się znaleźć lek na problemy a jak chcesz to przedstawię Ci więcej rozwinięć Twojej partii prywatnie, wtedy możesz się wykazać. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.<br><hr>bastek00<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety jest to decyzja polityczna bo podjęta za kadencji konkretnej koalicji.Rozumiem ze jakby Pis to uchwalił to mozna atakować?.Ocknij się i popatrz na to co sie dzieje dookoła.Młody czlowiek nie musi sie orientowac o co chodzi w polityce i to wykorzystała PO.Głosuje sie za tymi co zostali wykreowani.Wykorzystuje sie naiwność młodości i brak ugruntowanych pogladów.FAKTY mówią same za siebie i poczytaj dylematy z tego forum.Mlody czlowiek ma wybór albo tyrac w szkole a jak się niedaj Boże zakocha to wybierać pomiedzy dokonczeniem młodosci lub wpieprzeniem sie w kredyt na 30 lat aby zapewnic jakis kąt rodzinie.
Nie bronie Pis ,ale nie PIs wprowadził ten podatek.
Skoro juz wiesz kto wprowadził to pozostaje słac petycje do rządzacych.Pamiętaj tylko że premier po godzinach nie jezdzi na motocyklu,tylko gra w "gałę".DDDD<br><hr>nie POkorny;)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
normalna stawka - 200%<br><hr>ObserverKomentatorzy napisał(a):to ile ten vat na kurs wynosi w końcu bo nigdzie nie doczytałem<br><hr>Nielot<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości