Gilera Gp 50 / Cagiva Prima / Derbi Gpr 50
• Strona 1 z 1
Gilera Gp 50 / Cagiva Prima / Derbi Gpr 50
Witam
Kupiłem niedawno Gilerke Gp 50 2000r. Do motorku nie dostałem żadnej instrukcji obsługi, nawet kluczyków, ponieważ została sprowadzona z Francji.
Nie mam też na nią żadnych papierów jest jedynie dokument potwierdzający jej legalność.
Potrzeba mi do niej ramę z papierami może być do zarejestrowania, byle za rozsądną cenę. Rama pasuje od Gilery Gp 50, Cagiva Prima, Derbi Gpr50, lub Aprila rs.
Brakuje mi jeszcze kilku części. Jeśli ktoś ma taki motorek na części, albo wie gdzie można je kupić części do niego to będę bardzo wdzięczny.
Mogą to być motorki na części Cagiva Prima, Derbi Gpr50, lub Gilera Gp50
Jeśli ktoś ma jakieś dane na temat tego motocykla, lub zeskanowaną instrukcje obsługi to bardzo bym prosił aby podał link do strony gdzie mogę ją znaleźć, lub kontakt ze mną gg: 3170403
Prosił bym aby właściciele takich motocykli jak Cagiva Prima, Gilera Gp50, Derbi Gpr50 skontaktowali się ze mną gg: 3170403
Jeśli założyłem to w złym dziale to przepraszam ale jestem nowy.
Kupiłem niedawno Gilerke Gp 50 2000r. Do motorku nie dostałem żadnej instrukcji obsługi, nawet kluczyków, ponieważ została sprowadzona z Francji.
Nie mam też na nią żadnych papierów jest jedynie dokument potwierdzający jej legalność.
Potrzeba mi do niej ramę z papierami może być do zarejestrowania, byle za rozsądną cenę. Rama pasuje od Gilery Gp 50, Cagiva Prima, Derbi Gpr50, lub Aprila rs.
Brakuje mi jeszcze kilku części. Jeśli ktoś ma taki motorek na części, albo wie gdzie można je kupić części do niego to będę bardzo wdzięczny.
Mogą to być motorki na części Cagiva Prima, Derbi Gpr50, lub Gilera Gp50
Jeśli ktoś ma jakieś dane na temat tego motocykla, lub zeskanowaną instrukcje obsługi to bardzo bym prosił aby podał link do strony gdzie mogę ją znaleźć, lub kontakt ze mną gg: 3170403
Prosił bym aby właściciele takich motocykli jak Cagiva Prima, Gilera Gp50, Derbi Gpr50 skontaktowali się ze mną gg: 3170403
Jeśli założyłem to w złym dziale to przepraszam ale jestem nowy.
- Załączniki
-
- gilera 2.jpeg (161 KiB) PrzeglÄ…dane 346 razy
-
- gilera.jpeg (141.46 KiB) PrzeglÄ…dane 472 razy
Ostatnio edytowano 4/2/2011, 12:35 przez KILEX, łącznie edytowano 2 razy
- KILEX
- Świeżak
po co ci instrukcja obsługi, bedzie w niej napisane by lac olej półsyntetyczny do dozownika i 95 do baku oraz co 2 sezony wimieniac olej na 10w40 i płyn hamulcowy i t wszystko co bys miał w instrukcji oblugi,
no chyba ze nie potrafisz jej odalac i zmieniac biegi i takich podstaw,
jak chcesz cos kupic to zapraszam na allegro.pl bo nie gryzie
no chyba ze nie potrafisz jej odalac i zmieniac biegi i takich podstaw,
jak chcesz cos kupic to zapraszam na allegro.pl bo nie gryzie
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości