[Aktualności] Rezerwacja numerów startowych online!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rezerwacja numerów startowych online!
Dyskusja na temat: Rezerwacja numerów startowych online!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rezerwacja numerów startowych online!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rezerwacja numerów startowych online!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czuć? to ja chyba mam katar. .Brak zawodników w imprezach rangi mistrzowskiej,brak torów,brak godziwego systemu nagradzania za osiągnięte wyniki,brak jasnego czytelnego systemu powoływania do kadry narodowej,brak kadry trenerskiej,brak systemu naboru,brak konkurencyjnej federacji dla obecnego przestarzałego zaropiałego związku,jednym słowem "brak braków"a wy się tu podniecacie możliwością zarezerwowania sobie cyferek online? pogrzało was .wytatuujcie se te cyfry na półdupkach nawet,a to nic nie wniesie do poziomu sportu.Im dłużej i więcej tych panów z prostatą w związku tym dłużej i więcej braków.A świat i czas ucieka. Ale poczekajmy do np.2100 roku może coć się zmieni.<br><hr>pędzel pikassaKomentatorzy napisał(a):Super, czuć, że w Polsce coś się dzieje, brawo!<br><hr>Johny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to było w tamtym roku, teraz może pójdzie coś do przodu<br><hr>mx#211Komentatorzy napisał(a):Super, czuć, że w Polsce coś się dzieje, brawo!<br><hr>Johny<br>Komentatorzy napisał(a):czuć? to ja chyba mam katar. .Brak zawodników w imprezach rangi mistrzowskiej,brak torów,brak godziwego systemu nagradzania za osiągnięte wyniki,brak jasnego czytelnego systemu powoływania do kadry narodowej,brak kadry trenerskiej,brak systemu naboru,brak konkurencyjnej federacji dla obecnego przestarzałego zaropiałego związku,jednym słowem "brak braków"a wy się tu podniecacie możliwością zarezerwowania sobie cyferek online? pogrzało was .wytatuujcie se te cyfry na półdupkach nawet,a to nic nie wniesie do poziomu sportu.Im dłużej i więcej tych panów z prostatą w związku tym dłużej i więcej braków.A świat i czas ucieka. Ale poczekajmy do np.2100 roku może coć się zmieni.<br><hr>pędzel pikassa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a co z numerami 0-21? i co z resztą? kto pierwszy ten lepszy? jak w mediamarkt walka przy kasie? godzina zero i atak? a jak taki pan mistrz (wielokrotny, znany) X wali od lat z numerem XXX i teraz jakiś patafian będzie szybszy? litości... FIM to kiedyś zrobił, ale najpier pozastrzegał numery dla tych wielkich i mniej wielkich. reszta sobie mogła dobierać. tu dobry przykład, pastrana by stracił 199<br><hr>numerologia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiedziałem że jest tylu zawodników?Poco rezerwują nie swoje numery pajace.gdzie byli w zeszłym sezonie,czy w tym przyjadą choć na jedne zawody?<br><hr>yo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak jest się ''mistrzem'' to często oczy zachodzą......... i niewidzi się całej reszty ludzi.<br><hr>gośćKomentatorzy napisał(a):nie wiedziałem że jest tylu zawodników?Poco rezerwują nie swoje numery pajace.gdzie byli w zeszłym sezonie,czy w tym przyjadą choć na jedne zawody?<br><hr>yo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc numerow zostala juz nadana.Kazdy kto ma zamiar wystartowac w sezonie 2011 moze juz teraz wybrac sobie numer i przypisac do swojego nazwiska na stronie motoresult. Pozdrawiam !<br><hr>Lamar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość