Tylko dla Orłów??:)
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Witam wszystkich i dzięki za zaproszenie do tego grona. Niestety będę należał do niego tylko na pół gwizdka... Wywaliłem dziś dość ostrą figurę... Moja dziewczyna ma zwchniętą kostkę (trzy tygodnie w usztywnieniu), ja wybity bark, ze złamaniem i przemieszczeniem (sześć tygodni). Jak będziecie mieli ochotę na więcej szczegółów to założę temat, by nie robić tu offtopa.
-
t_racer_ - VIP Ścigacz.pl
t_racer_ napisał(a):Witam wszystkich i dzięki za zaproszenie do tego grona. Niestety będę należał do niego tylko na pół gwizdka... Wywaliłem dziś dość ostrą figurę... Moja dziewczyna ma zwchniętą kostkę (trzy tygodnie w usztywnieniu), ja wybity bark, ze złamaniem i przemieszczeniem (sześć tygodni). Jak będziecie mieli ochotę na więcej szczegółów to założę temat, by nie robić tu offtopa.
Ale niefart

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
No to zdrowiej szybko pasażerce też dużo zdrówka życze
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
Szybkiego powrotu do zdrowia
Osobny temat jak znajdziesz ochote to jak najbardziej, jak nie na glownym forum to moze byc tutaj w nieco mniejszym gronie.
Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia

Osobny temat jak znajdziesz ochote to jak najbardziej, jak nie na glownym forum to moze byc tutaj w nieco mniejszym gronie.
Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Kris witaj, odsyłam buziaka
t_racer_ wracajcie obydwoje szybko do zdrówka i na trasę.....
Kaja eh! Nie w tym sensie... mam przecież oczy...w Twoja kurtkę się ledwo zapinam bo poprostu jesteś szczuplejsza i kurtka na Ciebie jest ok. Napisałam tylko swoje odczucia...z przymierzania...
Wombat to nie konkurs o kryształową kulę więc dajmy spokój zasadom, a i tak obiecanej nagrody nie będzie...ale o tym poniżej
Wiecie co?
Pisałam, że się dogadałam co do mojego sprzęta...umowa miałabyć podpisana w najbliższych dniach po obejrzeniu moto przez zaufanego mechanika.
I mechanik dzisiaj na targach miał możliwość tego sprzęta obejrzeć.
I niestety pokazał mi wady tego egzemplarza
więc.................muszę się zastanowić....
Bardzo się nastawiłam... za bardzo...a bardzo nie jak coś nie idzie po mojej myśli
od miesiąca się zastanawiałam nad pomysłem zakupu tego moto odkąd go zobaczyłam...dla mnie jest piękny.
a ponieważ na mechanice się nie znam...to moje ocena może być tylko wizualna, przynajmniej na razie
w każdym razie...nakręciłam się sama za bardzo ...
może lepiej wystudzić emocje, zrobić to prawkoi poszukać sprzęta w międzyczasie...
muszę teraz spokojnie pomyśleć, skonfrontować własne oczekiwania i możliwości...poza tym to jednak na pierwsze motoza mocny sprzęcik...i mam tego pełną świadomość...muszę pomyśleć
...już zżyłam się z tym egzemplarzem...niestety
jak coś kupię ... to wam powiem
tymczasem mam nadzieje zrobić jazdy w najbliższe dwa tygodnie i przyśpieszyć to cholerne prawko...ciągnie się to od listopada
liczę na wasze wsparcie

t_racer_ wracajcie obydwoje szybko do zdrówka i na trasę.....

Kaja eh! Nie w tym sensie... mam przecież oczy...w Twoja kurtkę się ledwo zapinam bo poprostu jesteś szczuplejsza i kurtka na Ciebie jest ok. Napisałam tylko swoje odczucia...z przymierzania...
Wombat to nie konkurs o kryształową kulę więc dajmy spokój zasadom, a i tak obiecanej nagrody nie będzie...ale o tym poniżej
Wiecie co?

Pisałam, że się dogadałam co do mojego sprzęta...umowa miałabyć podpisana w najbliższych dniach po obejrzeniu moto przez zaufanego mechanika.
I mechanik dzisiaj na targach miał możliwość tego sprzęta obejrzeć.
I niestety pokazał mi wady tego egzemplarza

więc.................muszę się zastanowić....
Bardzo się nastawiłam... za bardzo...a bardzo nie jak coś nie idzie po mojej myśli

od miesiąca się zastanawiałam nad pomysłem zakupu tego moto odkąd go zobaczyłam...dla mnie jest piękny.
a ponieważ na mechanice się nie znam...to moje ocena może być tylko wizualna, przynajmniej na razie
w każdym razie...nakręciłam się sama za bardzo ...

może lepiej wystudzić emocje, zrobić to prawkoi poszukać sprzęta w międzyczasie...

muszę teraz spokojnie pomyśleć, skonfrontować własne oczekiwania i możliwości...poza tym to jednak na pierwsze motoza mocny sprzęcik...i mam tego pełną świadomość...muszę pomyśleć
...już zżyłam się z tym egzemplarzem...niestety

jak coś kupię ... to wam powiem
tymczasem mam nadzieje zrobić jazdy w najbliższe dwa tygodnie i przyśpieszyć to cholerne prawko...ciągnie się to od listopada

liczę na wasze wsparcie
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
dormarcia.... jesteśmy z Tobą
Według mnie szpej powinien byc najpierw sprawny technicznie a dopiero potem wizualnie, wygląd można poprawić z czasem. Nikt nie chce takiej sytuacji gdy wchodzimy w zakręt przy 120km/h i coś idzie nie tak ( nie życze tego nikomu ) z powodu braków technicznych. Warto sie zastanowić na spokojnie bez emocji wiem po sobie.

Według mnie szpej powinien byc najpierw sprawny technicznie a dopiero potem wizualnie, wygląd można poprawić z czasem. Nikt nie chce takiej sytuacji gdy wchodzimy w zakręt przy 120km/h i coś idzie nie tak ( nie życze tego nikomu ) z powodu braków technicznych. Warto sie zastanowić na spokojnie bez emocji wiem po sobie.
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
Oczywiście masz rację...
wiesz... to, że nie znam się na mechanice a lubię mieć to co mi się podoba, to jeszcze nie znaczy że mam pusto pod kopułą
Lubię mieć to co chcę
ale działam też na zasadzie, że mam świadomość konsekwencji dokonywanych wyborów i biorę pełną odpowiedzialność za ich podejmowanie, bez względu na konekwencje....
matko ależ złożone zdanie i myśl..
mam nadzieję że mnie zrozumiałeś

wiesz... to, że nie znam się na mechanice a lubię mieć to co mi się podoba, to jeszcze nie znaczy że mam pusto pod kopułą
Lubię mieć to co chcę

matko ależ złożone zdanie i myśl..
mam nadzieję że mnie zrozumiałeś

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
dormarcia.... zrozumiałem ja czasem też pokrętnie tłumacze
a jakie są ( czego dotyczą ) te wady?

- &rew
- VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Można by to tego dołożyć wtorek. We wtorek są treningi dla zawodników, ale jest zaznaczone, że w przypadku małej frekwencji będą wpuszczani także ludzie bez licencji.
Czyli w poniedziałek byśmy wzięli się dogadali o te 4 godzinki i jeszcze wtorek 2-4 godzinki i będzie git.
Czyli w poniedziałek byśmy wzięli się dogadali o te 4 godzinki i jeszcze wtorek 2-4 godzinki i będzie git.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Łohoho I ja jestem i dopiero zauwarzyłem ten dział
Ale nic dziekuję ;}

Ale nic dziekuję ;}
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Meciek napisał(a):hefron napisał(a):A do pracy nikt z Was nie chodzi w tygodniu? ;>
Ja tam mogę urlop wziąść
Właśnie. Ja też. 3 dni wystarczą.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5