Dzieki za waszą pomoc na Expo!
• Strona 1 z 1
ok wiec ja bede Pierwszy.
Moim skormnym zdaniem stoisko było dobrze przygotowane, a napewno nie odbiegało standardem od pozostałych.
Co do oraganizacji tu było juz troche gorzej. Przedewszystskim odniosłem wrażenie że momentami panował totalny chaos
.
Uważam równiez ze ten laptop z kótrego puszczane były filmy na "głównym" ekranie powinien byc schowany w niewidocznym
miejscu, gdyż nie wygladało to powiedzmy sobie profesjonlnie
, ta sama sytuacja odnosi sie do sprzętu grającego. Ponadto
sam ekran powinien byc zamocowany na wysokości oczu zwiedzających.
I jeszcze jedna sprawa która mi przeszkadzała drugiego dnia
to byl nadmiar puszczanego dymu z pod quada
.
To narazie tyle słów krytyki.

Moim skormnym zdaniem stoisko było dobrze przygotowane, a napewno nie odbiegało standardem od pozostałych.
Co do oraganizacji tu było juz troche gorzej. Przedewszystskim odniosłem wrażenie że momentami panował totalny chaos

Uważam równiez ze ten laptop z kótrego puszczane były filmy na "głównym" ekranie powinien byc schowany w niewidocznym
miejscu, gdyż nie wygladało to powiedzmy sobie profesjonlnie

sam ekran powinien byc zamocowany na wysokości oczu zwiedzających.
I jeszcze jedna sprawa która mi przeszkadzała drugiego dnia
to byl nadmiar puszczanego dymu z pod quada

To narazie tyle słów krytyki.

- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
Ja też uważam, że było spoko, szkoda tylko, że niemogłem być dłużej no i niestety spóźniłem się trochę z tą pomocą
A jeśli chodzi o te krótkie rozmowy, to rzeczywiście jeszcze o wielu rzeczach chciałem porozmawiać, ale to juz następnym razem
Mam nadzieję, że takie imprezy będą częścij, bo już się przygotowywuję na następną

A jeśli chodzi o te krótkie rozmowy, to rzeczywiście jeszcze o wielu rzeczach chciałem porozmawiać, ale to juz następnym razem

Mam nadzieję, że takie imprezy będą częścij, bo już się przygotowywuję na następną

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
hej hej mnie się podobalo, ale przy wspólnym zdjęciu było zbyt dużo dymu... i moje zdjęcia są mało wyrazne
może ma ktoś lepsze...

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Ścigacz.pl
A mi się bardzo podobało, a szczerze mówiąc jeszcze zyje tymi targami. W koncu była to okazja do poznania wielu ludzi zwiazanych zawodowo, hobbystycznie i "chorobowo" z motocyklami a szczególnie ludzi z naszego forum z którymi na codzien nie widujemy sie a to była znakomita okazja do ich poznania na żywo i porozmawiania. Te targi napewno długa będę pamietał i do organizacji takich imprez zawsze jestem gotów. Oczywiscie zawsze małe niedogodnienia sie pojawiły jak np problem z flamastrami do autografów
i paru innymi ale nie były na tyle duze by osoby zwiedzające mocno nas zapamiętały. (choc nie wiele trzeba byłoby gdyby ten dym czujki włączył i spryskiwacze
) Zreszto co tu gadać : duże stoisko, ładna scenografia, piękne kobiety jak i motocykle pod nimi
duzo gwiazd z całej polski o sławie swiatowej, wspaniali i pomocni ludzie-czegoż chcieć wiecej????
Panowie i Panie- TAK TRZYMAĆ
Z niecierpliwością bede czekał na kolejne imprezy by móc znów spotkac sie razem.

Panowie i Panie- TAK TRZYMAĆ
Z niecierpliwością bede czekał na kolejne imprezy by móc znów spotkac sie razem.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
Dla mnie takze targi byly bardzo pozytywne. Piekne motocykle i jeszcze piekniejsze kobiety, wspaniali ludzie i dobra atmosfera. Wspolnie, jak widac mozemy wiecej zdzialac (po za jednym malym szczegolem - wejsciem do kolaku
) Bylo fajnie, na targach, w the mexican i z TDMem na Bialolece...
Targi na 100% udane i co najwazniejsze pewnie scigacz.pl bedzie jeszcze bardziej znany.

Targi na 100% udane i co najwazniejsze pewnie scigacz.pl bedzie jeszcze bardziej znany.
-
lowlo - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):Hefron może jakąś zakochana forumowiczka sobie wzięła ...
żeby mieć chociaż koszulkę z Twoim nickiem
Ja to marze o koszulce kogos innego

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Ja to marze o koszulce kogos innego...![]()
Powiedz, że płci żeńskiej, bo się nam spuścizna Giertycha zleci na forum

Odnośnie EXPO to jeszcze raz gratuluję, w porównaniu z ogółem targów ścigacz.pl wyszedł po prostu super

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Tia. chodzi o komplet różowej bielizny nocnej rzeczonego pana ministra wraz z niebieska szlafmyca w grochy i pantoflami typu pieski...... najlepiej z autografem na majtach.......
Kaju...... chyba nie zmiesci mi sie w 3 szafach to wsyzstko hahah ale chetnie wezme w opcji wymiana.....
proponuje underwear za figi
, koniecznie typu stringi

Kaju...... chyba nie zmiesci mi sie w 3 szafach to wsyzstko hahah ale chetnie wezme w opcji wymiana.....

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1