[Aktualności] Paweł Szkopek w Bogdanka Racing!
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dziewczyno, trochę pokory, szacunku, a później zacznij się wypowiadać i narzekać. Klapki na oczach ogromne... Uważasz, że mamy jeden wybitny talent? Hmm, ten, który co drugi wyjazd szlifuje asfalt? Fakt to trzeba mieć talent;-)<br><hr>Mateusz S.Komentatorzy napisał(a):Super zdjęcie! Najbardziej wymowne na biurku Panów podpisujących umowę są..."jelenie". Ciekawe, który z nich okaże się przysłowiowym "jeleniem" na koniec sezonu? Osobiście stawiam na Pana Piaseckiego, a dlaczego ? Historia lubi się powtarzać.<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):A moze akcjonariusze Bogdanki w koncu powinni sie dowiedziec kto za ich pieniadze sie niezle bawi,bo o sporcie to nie ma chyba mowy....<br><hr>:)<br>Komentatorzy napisał(a):Znając polskie realia to pewnie dokładnie tak jest - tu chodzi o wyciągnięcie jak najwiekszej kasy z Bogdanki na "team",a Szkopek,Walkowiak i ich motocykle to tylko dodatek i zasłona dymna.<br><hr>co nie?<br>Komentatorzy napisał(a):Szkopek jest idealnym uzasadnieniem kosztów.Gleba kosztuje,a on potrafi glebic jak nikt inny....Walet też ma niezłą średnią.<br><hr>GL.<br>Komentatorzy napisał(a):Odczep się od Waleta! on ma się uczyć - to jeszcze młokos -ale ma niezwykły talent resztoa powinna się chować- Ja wierzę że Walet nabierze doświadczenia i jeszcze nam pokaże co mzona wyciągnąć w wyścigach- Szkopek jest już seniorem- jego czas się kończy! Widziałam Waleta w ostatnim wyścigu w Poznaniu po powrocie do startów po kontuzji- i widziałam co potrafi na nieznanym motocyklu w wyścigu Vepów na BMW -na kjtórym jechał pierwszy raz w życiu. Albo Walet - albo jakieś nowe OBJAWIENIE- RESZTA TO ZWYKLI SZMATŁAWCY<br><hr>mazelka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Paweł tylko KANAPEK nie zapomnij zabrać ze sobą !!<br><hr>mKomentatorzy napisał(a):Wreszcie polski team, z polskimi zawodnikami, z polskim kapitałem w MS. Zapomnijmy chociaż na chwile o animozjach i różnicach poglądów, i trzymajmy kciuki za to żeby zespół zadomowił się tam na lata. Teraz dopiero Polska zacznie doganiać resztę cywilizowanego wyścigowego świata<br><hr>Pawel 107<br>
Komentatorzy napisał(a):Paweł, popieram Cię w całości........... Radomska istotoPozdrawiam.<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl