T shirt scigacz.pl
• Strona 1 z 1
T shirt scigacz.pl
Bardzo fajna koszuleczka, każdemu polecam. Ale jest mały szczegół.
W sklepie jest napisane że 100% bawełna, a na metce jest napisane 95% bawełna 5% poliester
Oczywiście żadna różnica, ale można by Ty zmienić, bo niewiadomo co człowiek może sobie pomyśleć. I tak przy okazji czasami cena jej pokazuje się 34,9 zł a czasami 24 zł, choć w zamówieniu widnieje 34,9 

"...cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze..."
- kreska
- Świeżak
Re: T shirt scigacz.pl
kreska napisał(a):Bardzo fajna koszuleczka, każdemu polecam. Ale jest mały szczegół.W sklepie jest napisane że 100% bawełna, a na metce jest napisane 95% bawełna 5% poliester
Oczywiście żadna różnica, ale można by Ty zmienić, bo niewiadomo co człowiek może sobie pomyśleć. I tak przy okazji czasami cena jej pokazuje się 34,9 zł a czasami 24 zł, choć w zamówieniu widnieje 34,9
Dzieki za zwrocenie uwagi na problem(y).
Kwestia wyswietlenia - najpewniej bylo to 28 (czyli cena netto, ktora swoja droga byc nie powinna sie nigdzie pojawic) - jest to juz sprawdzane, za niedogodnosci przepraszamy

Michał Surkont
sklep.scigacz.pl
sklep.scigacz.pl
- MS
- Świeżak
Pytanko ...
Czy będą białe T shirt-y w niedługim czasie ???
Edit. Mam już czrną
Ele biała też by sie przydała 
Czy będą białe T shirt-y w niedługim czasie ???
Edit. Mam już czrną

-
przemal_bmw - Świeżak
KubaCybeR napisał(a):No wlasnie kiedy beda biale, bo juz od ponad roku nie ma, o ile wogole kiedys byly
Na razie w temacie koszulek szykujemy pewną, mam nadzieje atrakcyjną, niespodziankę - ale jeszcze trochę za wcześnie na szczegóły. Także białe powinny się pojawić w sprzedaży niedługo.
Michał Surkont
sklep.scigacz.pl
sklep.scigacz.pl
- MS
- Świeżak
Mam takie pytanie, dawniej była taka promocja , dla bywalców scigacz.pl
Jak ktoś był na forum jakis tam czas i ilośc postów nagradzane mu to było koszulką , działa ten system jeszcze ?
Jak ktoś był na forum jakis tam czas i ilośc postów nagradzane mu to było koszulką , działa ten system jeszcze ?
- krzysiekMotonita4
- Świeżak
zurek100 napisał(a):Witam.Mam pytanie czy ktoś moglby podac wymiary koszulek ? Najbardziej interesuje mnie rozmiar L i XL.Chodzi mi tutaj o dlugość koszulki szerokosc i dl rękawka od pachy do konca.Z góry dziękuuuje:)
L: szerokosc (na plasko) 51 cm, dlugosc rekawka dolna 15, dlugosc koszulki 71 cm.
XL: szerokosc 58 cm, dlugosc rekawka dolna 15 cm, dlugosc koszulki 74 cm.
Michał Surkont
sklep.scigacz.pl
sklep.scigacz.pl
- MS
- Świeżak
bartlbn napisał(a):biale , czarne wszystko jednobardzo ladna jest i mam zamiar sobie kupic ile mniej wiecej idzie przesylka ?!
Poczta priorytetowa - realnie ok 3-4 dni (wg reklam poczty na drugi dzien, wg regulaminu 2-14 dni, a zycie mowi ze tak 3-4).
Kurier - dobe.
Michał Surkont
sklep.scigacz.pl
sklep.scigacz.pl
- MS
- Świeżak
Mam 2 pytania. Chciałbym kupić sobie tą koszulkę, ale potrzebował bym XXL. I mam pytanie czy mógłbym dostać taki rozmiar czy niestety będę musiał sobie odpuścić z tą koszulką?
I drugie pytanie. Ile kosztuje przesyłka kurierska za pobraniem?
Z góry dzieki za odp.
pozdrawiam
I drugie pytanie. Ile kosztuje przesyłka kurierska za pobraniem?
Z góry dzieki za odp.
pozdrawiam
-
Zby$ - Świeżak
Cześć,
jak pewnie wielu z Was zdążyło zauważyć, pojawiły się nowe koszulki Ścigacz.pl! Są już dostępne w naszym sklepie w rozmiarach i krojach męskich i damskich.
Po więcej info zapraszamy do newsa:
http://www.scigacz.pl/?document=8888
a koszulki znajdziecie w sklepie:
http://sklep.scigacz.pl/akcesoria-Sciga ... 6_346.html
Pozdr,
Michał
jak pewnie wielu z Was zdążyło zauważyć, pojawiły się nowe koszulki Ścigacz.pl! Są już dostępne w naszym sklepie w rozmiarach i krojach męskich i damskich.
Po więcej info zapraszamy do newsa:
http://www.scigacz.pl/?document=8888
a koszulki znajdziecie w sklepie:
http://sklep.scigacz.pl/akcesoria-Sciga ... 6_346.html

Pozdr,
Michał
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
halo halo halo, dostałem pod koniec zeszłego roku maila ze koszulki męskie ścigacz w rozmiarze L będą w styczniu. Szczęsliwie mamy połowę stycznia i nic. Czy wiadomo może kiedy będą normalne meskie czarne koszulki ścigacz rozmiar L???????
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
kupiłem juz koszulkę L i kilka innych przedmiotów, więc słowa dotrzymali 

siódmy sezon
-
witoldjusz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości