[SPRZEDAM] SHOEI RF-1000 / XR-1000
• Strona 1 z 1
[SPRZEDAM] SHOEI RF-1000 / XR-1000
Ogloszenie grzecznosciowe.Wystawiam na prosbe mojej dziewczyny i to jej kask jest przedmiotem sprzedazy.
SHOEI RF 1000,czyli Amerykanski odpowiednik Europejskiego XR 1000. Tyle ze grubsza skorupa jest , a co z tym zwiazane bardziej wytrzymaly, ze wzgledu na duzo wyzsze normy w USA niz musi spelniac ten kask w Europie.
Rozmiar S.
Kolor - czarny polysk
Z zewnatrz ma troche odpryskow lakieru. Nie sa one spowodowane jakimkolwioek uszkodzeniem kasku, a jedynie efekt niewlasciwego przechowywania przez moja dziewczyne - poprostu kladla go na gornej czesci i stad uszkodzenia lakieru. Wszystko widac na zdjeciach.
Kask nigdy nie upadl ,nie mial gleby , szlifu itp itd.
W srodku wyglada jak nowy. Szybka tez nie porysowana.
Kask do odbioru, mierzenia, obejrzenia itp w Legionowie pod Wawa.
Jak ktos chce to moge wiecej fotek napstrykac i na maila poslac.
Cena na forum to 390 (na allegro troche wyzsza)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
SHOEI RF 1000,czyli Amerykanski odpowiednik Europejskiego XR 1000. Tyle ze grubsza skorupa jest , a co z tym zwiazane bardziej wytrzymaly, ze wzgledu na duzo wyzsze normy w USA niz musi spelniac ten kask w Europie.
Rozmiar S.
Kolor - czarny polysk
Z zewnatrz ma troche odpryskow lakieru. Nie sa one spowodowane jakimkolwioek uszkodzeniem kasku, a jedynie efekt niewlasciwego przechowywania przez moja dziewczyne - poprostu kladla go na gornej czesci i stad uszkodzenia lakieru. Wszystko widac na zdjeciach.
Kask nigdy nie upadl ,nie mial gleby , szlifu itp itd.
W srodku wyglada jak nowy. Szybka tez nie porysowana.
Kask do odbioru, mierzenia, obejrzenia itp w Legionowie pod Wawa.
Jak ktos chce to moge wiecej fotek napstrykac i na maila poslac.
Cena na forum to 390 (na allegro troche wyzsza)

- marcinpsk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość