jak zarejestrować 80 na 50??
• Strona 1 z 1
jak zarejestrować 80 na 50??
mam problem!!!! Mam możliwość sprowadzenia sobie motorku z niemiec myślałem o 80 a konkretnie o DT80 i nie wiem jak i czy w ogóle będę mógł ją zarejestrować na 50!!Znaczy wiem że da się to zrobić!!!!Więc licze na pomoc!!!Pozdro!!!
-
Ajro666 - Świeżak
chlopczyku pobaw sie opcja SZUKAJ...naprawde swietna rzecz. Wystarczy troche poszukac....a po 2...ten temat powinien byc w INNYM DZIALE
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
chlopie napisalismy ci, ze temat byl walkowany milion razy...zamiast podskakiwac jak woda w klozecie poprostu POSZUKAJ...Tobie nie chce sie ruszyc mozgownica mimo, ze napislismy ci co masz zrobic i sie rzucasz? za ten czas co pisales tego posta to dawno znalazl bys informacje na Twoje pytania bo temet byl juz walkowany
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ajro666
Prawdziwy szatan z Ciebie...
Dawno sie juz tak szczerze nie usmiechalem po przeczytaniu samego tematu
Niech šmoc bedzie z Toba
Prawdziwy szatan z Ciebie...
Dawno sie juz tak szczerze nie usmiechalem po przeczytaniu samego tematu

Niech šmoc bedzie z Toba

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości