aprilia rs 50 problem
• Strona 1 z 1
aprilia rs 50 problem
witam
posiadam aprilie rs50cc 2005 rok i mam problem poniewaz niechec wchodzic na oborty jak sie zagrzeje... a wiec jesli pojezdze nim z 10 min i sie zagrzeje to zaczyna mi go mulic przerywac itd... przy pelnym gazie dochodzi tylko do 1000-2000 obrotow itd mysle ze sie zalewa albo co poniewaz jak mi ja zacznie mulic itd to jesli przy jezdzcie zakrece paliwo to chodzi dobrze ale zaraz brakuje i zaczyna przerywac i znowu odkrecam paliwo i znwou zaczyna mi mulic na oboroty nie wchodzic itd ;/ a wiec myslalem ze to gaznik to wziolem przeczyscilem gaznik i dalej nic ;/ pozneij myslalem ze to swieca to kupilem nowa swiece i dalej nic ;/ pomozcie co mam zrobic plisss????

- Kalol
- Świeżak
masz oddzielny temat do pierdzipędów. tam pytaj o motorowery...
polecam oddac ci moto do mechanika. przyczyn moze byc kilka. sądząc po stylu twojej wypowiedzi chocbys sie starał szybko nie dojdziesz co jest nie tak. przez forum pomuc sie nie da. moze byc że padła elektryka np moduł. często jest że moduł zniszczony jak sie zagrzeje blokuje iskre. moze byc gaźnik. moze niedokładnie go wyczysciłes. ew juz sie zaciera i słabo idzie
polecam oddac ci moto do mechanika. przyczyn moze byc kilka. sądząc po stylu twojej wypowiedzi chocbys sie starał szybko nie dojdziesz co jest nie tak. przez forum pomuc sie nie da. moze byc że padła elektryka np moduł. często jest że moduł zniszczony jak sie zagrzeje blokuje iskre. moze byc gaźnik. moze niedokładnie go wyczysciłes. ew juz sie zaciera i słabo idzie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum