Czy dolewac dodatek z olowiem do starych 4suwow ???
• Strona 1 z 1
Czy dolewac dodatek z olowiem do starych 4suwow ???
Czy nalezy dolewac do starych silnikow 4suwowych dodatek zawierajacy olow. Ja sam niedawno kupilem stara Honde CB400 z 81r i mam dylemat czy tankowac tylko benzyne czy dolewac do niej dodatek? Prosze o wasza opinie w tej sprawie.
- Adam_net
- Świeżak
Czy naprawde nikt z przegladajacych ten post nie jezdzi na starszym motocyklu 4ro suwowym?? Wszyscy jestescie tacy bogaci i jezdzicie na scigaczach za 30tys zl?? A moze poprostu nie chce sie wam poswiecic 2 minut na napisanie 2och zdan na ten temat??
- Adam_net
- Świeżak
Adam_net a umiesz czytać www.racing.torn.pl jak myślisz dlaczego coś kosztowało 80 tys i na dodatek nie można tym jeździć ?
A co do tego dodatku to możesz go dodawać, ale, po co i co to zmienia to nie mam pojęcia wiem tylko ze w czasach świetności takich motocykli paliwo było 72 może 80 oktanowe a ten ołów to on w ogóle jakiś wpływ miał na silnik czy tylko sprawiał, że wacha więcej waży?

A co do tego dodatku to możesz go dodawać, ale, po co i co to zmienia to nie mam pojęcia wiem tylko ze w czasach świetności takich motocykli paliwo było 72 może 80 oktanowe a ten ołów to on w ogóle jakiś wpływ miał na silnik czy tylko sprawiał, że wacha więcej waży?
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
Adam_net napisał(a):Dobrze chociaz ze jestescie szczerzy:) Nie chce byc wscipski ale swoja droga ciekawe skad wzioles 80tys na moto. Pewnie jestes jakims menadzerem albo szefem banku.... albo tylko bujasz i jezdzisz po wsi Rometem
powiem Ci adam_net w tajemnicy tylko niekomu nie mów,
że evil to gruba ryba w mafii podwarszawskiej i to od razu wyjaśnia
skąd wziął 80 tys. na motocykl
jak będziesz dla niego miły może cię wkręci w światek przestępczy
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1