do usunięcia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Świetny aktor, niech spoczywa w pokoju. Zasługiwał na duży szacunek za te 18 lat walki z nowotworem, jeśli ktoś miał przypadek nowotworu w rodzinie/znajomych, to wie o czym mowa. Mimo choroby dalej grał, reżyserował, próbował żyć "normalnie", chociaż na pewno było to strasznie trudne. Calibra, po co wyjeżdżasz tu z Kaczyńskim ? Czy był zamach - tego się my, zwykłe szaraczki nigdy nie dowiemy. Być może tak, być może nie, a twoje przekonanie o zamachu można nazwać ślepym patrzeniem w PIS... Identycznie jak nazwałaś kogoś wątpiącego w zamach, kimś ślepo wierzącym mediom. Jednocześnie zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem PO, tak samo jak i PIS. Obecnie w pewnych sprawach jedyną "normalną" partia wydaje się UPR, ale mają oni też swoje chore pomysły, więc tak naprawdę nie ma na kogo głosować.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
CalibraHunter napisał(a):LOL no bardzo mi przykro, ze dla mnie wazniejsze jest to, co czlowiek zrobil dla gospodarki, ekonomii, czy rozwoju naszego kraju na tle Europy, niz uciechy widzow przed telewizorami i w teatrze.
Tadeusz Ławniczak tez nie zyje. Byly prezes TVP jak sie nie myle.
EDIT: tak na marginesie przypominam, ze zamordowano prezydenta, a wy oplakujecie Kohlbergera. Kiedy ja doczekam czasow, kiedy ludzi zacznie obchodzic nasz kraj? Wake up!
1. ten człowiek zrobił naprawdę dużo dla polskiej kultury i sztuki
2. wymiar tego co zrobił w kulturze przekłada się również w jakimś wymiarze na ekonomię, gospodarkę (mimo, że rodzaj sztuki jaki uprawiał nie był i nie jest dochodowy)
nie zmienia to faktu, że był wielkim aktorem i reżyserem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2