Zobacz wÄ…tek - GS 500F
NAS Analytics TAG

GS 500F

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez nikamo » 6/1/2011, 11:21

no to wlasnie, jakbym tak potrafila to bym dzwonila tez ale niestety sie nie znam ;[
nikamo
Świeżak

Postprzez bryk77 » 7/1/2011, 00:11

Moja rada... Masz już upatrzony motocykl. Poszukaj informacji o typowych usterkach. Tu, na forum było mówione wiele razy co należy sprawdzać podczas kupna, ale nie to jest istotne w tym momencie. Jeśli nie masz nikogo kto by się znał na rzeczy, przygotuj sobie listę pytań do sprzedawcy (info można znaleść na forum), dzwoń i pytaj. Chodzi głównie o historię serwisową i stan techniczny. Można sobie naprawdę zaoszczędzić wielu kilometrów do miejsca docelowego, a tymsamym pieniędzy i nerwów.

Aha, podczas kupna koniecznie weź ze sobą kogoś kumatego. Na oko naprawdę z motocyklem wszystko może być w porządku, ale rzeczywistość już nie musi być taka kolorowa. Sprzedawca zawsze Ci powie to co chcesz usłyszeć. Poza tym emocje mogą wziąść górę i kupisz coś bez przemyślenia. Ja tak zrobiłem wiele lat temu z moim pierwszym Simsonem...

http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=4984 (otwórz link)
bryk77
Stały bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê