to moze powiecie mi co sadzicie o tym
• Strona 1 z 1
to moze powiecie mi co sadzicie o tym
Kawasaki GPX 750 R rok '88
dobre i zle strony co o nim myslicie moze ktos mial to niech napisze jak sie sprawowal z gory dzieki. Pozdrawia
dobre i zle strony co o nim myslicie moze ktos mial to niech napisze jak sie sprawowal z gory dzieki. Pozdrawia
Kawasaki GPX 750R 

-
Logum - Świeżak
widze ze wszyscy cie olali... ja osobiscie nie wiem za wiele o tym moto bo nigdy takim nie jezdzilem ani nie mam znajomego co mial albo ma ... ale jesli to twoj 1 motor to jezdzij ostroznie bo 750 wazy sporo a i mocy tez ma troszke... ale serio nie wiem wiele na temat tego dokladnie modelu... '88 mowisz a ile za niego dales?
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
dalem 3500 mysle ze jak na ten stan to malutko latek troche ma ale jeszcze pojezdzi a co do tego czy mni eolali to poprostu sie nikt nie wypowiadal jezeli nic o nim niewiem bo co niby mial by pisac
Kawasaki GPX 750R 

-
Logum - Świeżak
ni no jasne... a zeczywiscie niwiele, spoko fajne moto! to zycze szerokiej drogi i milych przezyc za kierÄ…. do zobaczenia na trasie pozdro
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
elo ja mam gpx600, w podobnym rocziku,jesli chodzi o zalety to duzo jest;] jesli o wady to napewno jesli chodzi o biegi to tak wskakuja mi czasem dosc dziwnie;/ i czasem przeskoczy mi o dwa biegi w gore jak sie rozpedza,dosc ciezka maszynka,jesli chodzi o czesci to nie trzeba ich az tak bardzo szukac wiec to akurat zaleta;] noo to pozdro
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
Witam ja też posiadam KAWASAKI GPX 750 R przejezdziłem nim sezon i powiem ci że już nie moge się doczekać nadchodzącego b. fajnie wspominam jazde, w sumie bezawaryjny, nie zawiudł mnie, lecz pod koniec sezonu odeszła pompa wody no i trzeba dbać o regulacje zaworów. jest to mój pierwszy poważny motocykl no i 108KM piechotom nie chodzi podsumowujac dobry motocykl sportowo -turystyczny (mój rocznik to 89r).
POZDRAWIAM wszystkich Motocyklistów Zwłaszcza Tych a KAWASAKI GPX 750 R-------------------->
Byle do wiosny----->
{sorki za błedy}
POZDRAWIAM wszystkich Motocyklistów Zwłaszcza Tych a KAWASAKI GPX 750 R-------------------->
Byle do wiosny----->
{sorki za błedy}
- kulfon na kawasaki
- Świeżak
Panowie a gpx 600 może wiecie gdzie się znajdują zawory
Troszkę to głupio brzmi , ale motorku nie mam u siebie " w domu" więc nie mogę obadać i chce się najwięcej teorii dowiedzieć zanim do niego pojadę...

Troszkę to głupio brzmi , ale motorku nie mam u siebie " w domu" więc nie mogę obadać i chce się najwięcej teorii dowiedzieć zanim do niego pojadę...
Pozdrawiam Maciey
- Maciey
- Świeżak
Tu znajduje się zawór przedniego koła, przez analogię zawór tylnego koła znajduje się w tylnym 

- Załączniki
-
- Zdjęcie010.jpg (50.82 KiB) Przeglądane 5432 razy
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Akon napisał(a):aha to teraz wiem gdzie one są bo w następnym sezonie bede musiał wyrególować
Niewarto, lepiej kup sobie nowe

http://www.allegro.pl/item165365810_tot ... 2_95_.html
Eneasz, pewnie ktoś Ci ukradł dwa koła od quada...

-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
- Marcin Patrol 4x4
- Świeżak
qbas118 napisał(a):elo ja mam gpx600, w podobnym rocziku,jesli chodzi o zalety to duzo jest;] jesli o wady to napewno jesli chodzi o biegi to tak wskakuja mi czasem dosc dziwnie;/ i czasem przeskoczy mi o dwa biegi w gore jak sie rozpedza,dosc ciezka maszynka,jesli chodzi o czesci to nie trzeba ich az tak bardzo szukac wiec to akurat zaleta;] noo to pozdro
odnosnie biegow - musisz miec cos uszkodzone. Mam gpxa i biegi wchodza prawidlowo nie ma mowy o sytuacji o jakich piszesz. Pozdrawiam
Pozdrawiam Maciey
- Maciey
- Świeżak
Marcin Patrol 4x4 napisał(a):jak będziesz jeździł delikatnie to pojeździsz i nie licz, że ma 108 km
Model: Kawasaki GPX 750 R
Year: 1987
Category: Sport touring
Engine and transmission
Displacement: 748.00 ccm (45.64 cubic inches)
Engine type: In-line four
Stroke: 4
Power: 100.00 HP (73.0 kW)) @ 10500 RPM
Compression: 11.2:1
Bore x stroke: 68.0 x 51.5 mm (2.7 x 2.0 inches)
Valves per cylinder: 4
Fuel control: DOHC
Cooling system: Liquid
Gearbox: 6-speed
final drive: Chain
Weight incl. oil, gas, etc: 222.0 kg (489.4 pounds)
Front tyre dimensions: 100/90-16
Rear tyre dimensions: 140/70-18
Front brakes: Dual disc
Rear brakes: Single disc
Top speed: 235.0 km/h (146.0 mph)
Fuel capacity: 21.00 litres (5.55 gallons)
http://www.pbase.com/laurilaakso/image/246453 - fota pokrywy zaworów - ściagasz chlopie ja i pod spodem masz całą klawiature......
Tutaj macie chlopaki serwisówke...po niemiecku.... za 9 us dolcow.... wiec tragedii nie ma..... o ile zna sie ten poganski jezyk...
http://www.tradebit.com/filedetail.php/812233
Patrol. NAWET JA potrafie uzywac googli. wiec nie badz madrzejszy niz kawasaki. goły model seryjnie miał 100Hp. Pokusilem sie o sprawdzenie bo wlasnie sobie taka fajnie utrzymana babcie poogladałem wczoraj na miescie.... musze przyznac ze nieźle sie prezentowała.......
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
mi wszyscy odradzali " kawe' ale mam teraz zx7r i jestem zadowolony choć troche cieżki sprzet . mysle że " kawasaki " w kazdym wydaniu jest dobre ( wczesniej jezdziłem yamacha fzr ale niema co porównywac kawa jest o niebo lepsza ( sam dzwiek moto. )
- marcinp1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości