Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Mistrzowie Polski nie będą wyróżnieni?
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Mistrzowie Polski nie będą wyróżnieni?

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 27/10/2010, 19:27

Komentatorzy napisał(a):moze troszkę z sąsiedniej beczki,ale a ja pytam kto leci na Six Days do MEKSYKU? kto leci jako "działacz" bo zawodników znamy i cenimy.Czy lecą te same "mordy"co od nastu lat bawią się udając zaangazowanie w sport.Czy ekipę skompletowano wg.jakiegoś rozsądnego klucza/np.organizatorzy udanych imprez offroadowych,sponsorzy potrafiący coś pomóc jako serwisanci itp/Czy też kluczem jest lizanie d..y głównemu mafiozie?I pytanie ostatnie:Kiedy w końcu do drzwi ZG zapukają panowie z odpowiednich instytucji aby sprawdzić jak wygląda ten "moto show biznes"pod wodzą leszcza,przez którego wszystkie powazne podmioty i media omijają sport motorowy tak jak omija się brązowawą materię leżącą na trotuarze.
i jeszcze jedno na wielokrotne maile z tym samym/kulturalniejszym/ zapytaniem nie udzieliła "FIRMA"odpowiedzi<br><hr>zenit nepotyzmu<br>
Proze jasniej jak juz poruszyłes ten temat .Za co mają zapukać Z CBŚ do Pzm? <br><hr>zainteresowany
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/10/2010, 10:15

Komentatorzy napisał(a):moze troszkę z sąsiedniej beczki,ale a ja pytam kto leci na Six Days do MEKSYKU? kto leci jako "działacz" bo zawodników znamy i cenimy.Czy lecą te same "mordy"co od nastu lat bawią się udając zaangazowanie w sport.Czy ekipę skompletowano wg.jakiegoś rozsądnego klucza/np.organizatorzy udanych imprez offroadowych,sponsorzy potrafiący coś pomóc jako serwisanci itp/Czy też kluczem jest lizanie d..y głównemu mafiozie?I pytanie ostatnie:Kiedy w końcu do drzwi ZG zapukają panowie z odpowiednich instytucji aby sprawdzić jak wygląda ten "moto show biznes"pod wodzą leszcza,przez którego wszystkie powazne podmioty i media omijają sport motorowy tak jak omija się brązowawą materię leżącą na trotuarze.
i jeszcze jedno na wielokrotne maile z tym samym/kulturalniejszym/ zapytaniem nie udzieliła "FIRMA"odpowiedzi<br><hr>zenit nepotyzmu<br>
Komentatorzy napisał(a):Proze jasniej jak juz poruszyłes ten temat .Za co mają zapukać Z CBŚ do Pzm? <br><hr>zainteresowany<br>
może za temat sprzedaży praw telewizji do żużla ? :):):)<br><hr>a tak sobie wymyśliłem :)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/10/2010, 10:15

Komentatorzy napisał(a):Proze jasniej jak juz poruszyłes ten temat .Za co mają zapukać Z CBŚ do Pzm? <br><hr>zainteresowany<br>
za żużel :) - prawa do transmisji :):)<br><hr>.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/11/2010, 20:47

Komentatorzy napisał(a):jak zobaczyłem inicjatywe Grandysów z tym chorym chłopakiem to cos mi nie pasowało... teraz już wiem co ! traktowanie jego tragedii do własnych celów jest urągające wszystkiemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobiliście to jak by był lalka którą można sie posłużyć do zmiany jakiegoś tam terminu !!!!!! żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Grandys wie kto<br>
Komentatorzy napisał(a):Grandys może wie kto,ale reszta nie wie kto jesteś może się ujawnisz bo mi się wydaje ,że jesteś taką gnidą która nikomu nic nie dała,a tylko okrada rodzine,znajomych i przyjaciół i nie możesz przeżyć że koleś lub jego zespół chce pomóc chłopakowi.Obejżyj sobie film o tym chorym chłopaku i zobacz czy ktoś tam się reklamował ,zrób tylko 1/10 tego co zrobili Grandys ,Badziak czy Serafin ty #@*#@.Sorry innych uczestników tego forum ale gościu podniósł mi ciśnienie powinni usypiać takich.<br><hr>Iwan<br>
Komentatorzy napisał(a):tak ?? a co takiego zrobili ?? fotek sobie żeby pozniej to wykorzystywać ? bo jeżeli myślisz ,że dla umierającego chłopaka dobry samochód,śmigłowiec cz jazda na motocyklu to coś wspaniałego to sie grubo mylisz . Ile zebrali na leczenie ?? 10 kpl opon ? 20 ? chce zobaczyć przelew na konto - dam od siebie 10 razy tyle i tylko zainteresowni zobaczą dowód wpłaty. Swoją drogą to byłbym mocno zdziwiony gdyby Grandys wpłacił coś od siebie czy zespołu, gadżety które wystawił na sprzedaż nie kosztowały go nic... jedyne co zrobił to mase fotek po to tylko żeby wykorzystać do próby udowodnienia swojej pozycji i siły w przełożeniu na PZM. <br><hr>redakcja wie kto<br>
Witam, w takim razie jeśli pan/pani faktycznie ze chce wspomóc Sebastiana kwotą 10 razy większą niż zebraliśmy będziemy bardzo wdzięczni. Z przyjemnością dostarczę potwierdzenie przelewu kwoty jaką zebraliśmy. Jeśli nie chce się pan/pani ujawniać publicznie zrozumiem. Moj adres mailowy to mjkrasicka(at)gmail.com.<br><hr>Marta Świderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê