[turystyka] Wyprawa skuterowa - Litwa, Łotwa i...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Wyprawa skuterowa - Litwa, Łotwa i...
Dyskusja na temat: Wyprawa skuterowa - Litwa, Łotwa i Estonia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyprawa skuterowa - Litwa, Łotwa i Estonia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyprawa skuterowa - Litwa, Łotwa i Estonia
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
znam kolesia z południa emeryta który z drugim jeździ nad Balaton na Węgrzech i był już w Chorwacji na chińskim skuterze wiec jakoś nie uważam że wyprawa po "płaskim" w tak cywilizowane kraje była wyczynem .... no chyba że "polecisz" do Mongolii
Sorry ale uważam że jedynie co cię ekstremalnie zaboli to tyłek 4000 km w 30 dni to około 133 km dziennie jadąc 45 km/h to 3 H jazdy dziennie wiec co to za "extreme" ??
Zwykła zabawa
pojedź na chińskim Romecie to będzie dopiero wyczyn a szczególnie tym co pchają do "markietów" TZW Router o to będzie mega wyczyn jak zrobisz 4000 km
<br><hr>Van Helsing

Sorry ale uważam że jedynie co cię ekstremalnie zaboli to tyłek 4000 km w 30 dni to około 133 km dziennie jadąc 45 km/h to 3 H jazdy dziennie wiec co to za "extreme" ??
Zwykła zabawa
pojedź na chińskim Romecie to będzie dopiero wyczyn a szczególnie tym co pchają do "markietów" TZW Router o to będzie mega wyczyn jak zrobisz 4000 km

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z chęcią bym się wybrał w taką podróż, ale chyba bym zbankrutował (biorąc pod uwagę apetyt mojego sprzętu...)
Czekam z niecierpliwością na sprawozdanie z wyprawy
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
<br><hr>adrianos_08
Czekam z niecierpliwością na sprawozdanie z wyprawy

<br><hr>adrianos_08
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CzołemKomentatorzy napisał(a):znam kolesia z południa emeryta który z drugim jeździ nad Balaton na Węgrzech i był już w Chorwacji na chińskim skuterze wiec jakoś nie uważam że wyprawa po "płaskim" w tak cywilizowane kraje była wyczynem .... no chyba że "polecisz" do Mongolii
Zwykła zabawa
pojedź na chińskim Romecie to będzie dopiero wyczyn a szczególnie tym co pchają do "markietów" TZW Router o to będzie mega wyczyn jak zrobisz 4000 km<br><hr>Van Helsing<br>
Jak byłem w Mongolii to jeszcze nie miałem skutera.
Obiecuję, że jak przetestuję na tej trasie sprzęt to następna wyprawa będzie bardziej odjazdowa

Pozdrawiam
<br><hr>Groda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki wielkie<br><hr>GrodaKomentatorzy napisał(a):Powodzenia i gratuluje odwagi<br><hr>Barteksm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuję za życzenia. A jaki masz sprzęt ?<br><hr>GrodaKomentatorzy napisał(a):Z chęcią bym się wybrał w taką podróż, ale chyba bym zbankrutował (biorąc pod uwagę apetyt mojego sprzętu...)
Czekam z niecierpliwością na sprawozdanie z wyprawy![]()
<br><hr>adrianos_08<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieje, ze skuterek odblokowany - inaczej umordujesz sie straszliwie. Oczywiscie zycze jak najwiecej radosci z wyprawy i wielu pozytywnych wspomniej, ktorymi bedziesz sie mogl z nami podzielic.
Pozdrawiam<br><hr>jarekt
Pozdrawiam<br><hr>jarekt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odblokowany, odblokowanyKomentatorzy napisał(a):Mam nadzieje, ze skuterek odblokowany - inaczej umordujesz sie straszliwie. Oczywiscie zycze jak najwiecej radosci z wyprawy i wielu pozytywnych wspomniej, ktorymi bedziesz sie mogl z nami podzielic.
Pozdrawiam<br><hr>jarekt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl