Zegary w motocyklu - obowiÄ…zek?
• Strona 1 z 1
Zegary w motocyklu - obowiÄ…zek?
Witam wszystkich..
Mam zamiar kupić motocykl, który niestety nie posiada zegarów. Chcę kompletnie pozbawić go czegokolwiek z przodu, będzie wszystko oprócz zegarów.. i wlasnie..
Pytanie brzmi: Czy mogę nim spokojnie poruszać się po drogach? Czy policja sie nie przyczepi? Wszędzie zdania podzielone.. nie mam konkretnej osoby, która odpowiedzialaby na moje pytanie.. Wiec pytam Was!
Pozdrawiam SIARA
Mam zamiar kupić motocykl, który niestety nie posiada zegarów. Chcę kompletnie pozbawić go czegokolwiek z przodu, będzie wszystko oprócz zegarów.. i wlasnie..
Pytanie brzmi: Czy mogę nim spokojnie poruszać się po drogach? Czy policja sie nie przyczepi? Wszędzie zdania podzielone.. nie mam konkretnej osoby, która odpowiedzialaby na moje pytanie.. Wiec pytam Was!
Pozdrawiam SIARA
HONDA CBR 600 F2
- SIARA-S
- Świeżak
..
Ale masz problem, kupujesz SIGME jakas np BC 600, najlepsza byla by BC 800, bo reszta to ma posrane funkcje i montujesz, modele kosztuja kolejno 60 i 80 zeta. Nie wydaje mi sie zeby przepisy zabranialy czegos takiego, liczniki Rowerowe sa duzo dokladniejsze niz inne..
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
zwykly rowerowy moze nie przejsc na przegladzie jak nie ma homologacji ale mozesz kupic taki i po problemie http://www.allegro.pl/item173644577_hom ... _koso.html
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości