Zobacz wątek - <i>[Odzież Rukka]</i> Kurtka Rukka Anna i Spodnie Unit...
NAS Analytics TAG

[Odzież Rukka] Kurtka Rukka Anna i Spodnie Unit...

Komentarze użytkowników
_________

[Odzież Rukka] Kurtka Rukka Anna i Spodnie Unit...

Postprzez Åšcigacz » 14/9/2010, 23:42

Dyskusja na temat: Kurtka Rukka Anna i Spodnie Unit Lady - prawie jak policjant
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kurtka Rukka Anna i Spodnie Unit Lady - prawie jak policjant
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2010, 23:42

Stojąc na placyku zabaw przed jednym z warszawskich blokowisk z białym kaskiem w ręku, nagle z ust moich znajomych usłyszałam stwierdzenie podszyte lekką szyderą(...) Żmija, przepraszam za nękanie, ale świetnie piszesz, a może być tylko świetniej ;) Mam nadzieję, że "Koza" nie doznała uszczerbku - wiem co to położyć nówkę. No, ale trzeba sobie powiedzieć, że po takiej szczęśliwie zakończonej przygodzie moto jest już całkiem moje - wspólna niedola zbliża. Mam kurtkę i spodnie tekstylne z niższej półki, te same doświadczenia z jazdy w deszczu. Nie bardzo mi się uśmiecha wkładać na dół sztormiaki z jachtu, ale to by rozwiązało problem. Pozdrawiam.<br><hr>dawid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2010, 10:19

Komentatorzy napisał(a):Stojąc na placyku zabaw przed jednym z warszawskich blokowisk z białym kaskiem w ręku, nagle z ust moich znajomych usłyszałam stwierdzenie podszyte lekką szyderą(...) Żmija, przepraszam za nękanie, ale świetnie piszesz, a może być tylko świetniej ;) Mam nadzieję, że "Koza" nie doznała uszczerbku - wiem co to położyć nówkę. No, ale trzeba sobie powiedzieć, że po takiej szczęśliwie zakończonej przygodzie moto jest już całkiem moje - wspólna niedola zbliża. Mam kurtkę i spodnie tekstylne z niższej półki, te same doświadczenia z jazdy w deszczu. Nie bardzo mi się uśmiecha wkładać na dół sztormiaki z jachtu, ale to by rozwiązało problem. Pozdrawiam.<br><hr>dawid<br>
Koza to endurak więc poza lekko wygiętą kierownicą nic jej się nie stało :) Twarda z niej sztuka :D Jeżeli zaś chodzi o pisanie to bardzo dziękuję za opinię aczkolwiek do redakcyjnych kolegów jeszcze mi dużo brakuje, wszak pisanie to ich domena. Ja jedynie czasami skrobię coś wieczorami w wolnych chwilach na kolanie.<br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2010, 20:26

"Niezbyt spasowane w okolicy krocza zatrzymywały wodę, przez co z czasem odczuwalne było ich przemoczenie. Oczywiście woda nie przeciekała przez nie strumieniami, ale tak czy inaczej po prostu było czuć wilgoć, a tak być nie powinno."
Ja myślę, że powinno... mnie jazda też czasem podnieca :D (proszę, bez obrażania... to tylko żart, mimo że dla "czułych" niesmaczny :P)<br><hr>Hornet599
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2010, 23:02

Rukkę Armas poproszę. Wiem, że dużo kosztuje i jest najwyższym modelem tej firmy, ale zastanawiam się nad jej kupnem.<br><hr>w
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê