ZX7R czy Thundercat?
• Strona 1 z 1
ZX7R czy Thundercat?
Witam. Nadszedł czas zmiany motoru i przymierzam się do jednego z w/w modeli w roczniku ok.1998. Który z tych motorów jest mniej awaryjny? Czy trapią je jakieś bolączki typowe we wszystkich egzemplarzach? Doświadczenie jakieś już mam (2 sezony na GSX-ie F + kilka sezonów na MZ-tkach i jawach).Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
- Grzesiekb1
- Świeżak
- Grzesiekb1
- Świeżak
Shogun80 napisał(a):a ja ZX7R ,pod warunkiem ,że wiesz do czego ten sprzęt służy,mniej wygodny, ale frajdy da wiele więcej niż yamaha
Przepraszam, ze pytam, ale najekiej podstawie tak twierdzisz ? Do czego jest niby ZX7R ? ( zostal skonstruowany chyba na tor - myle sie ? )
Wydaje mi sie, ze powinienes sie jednym i drogim karnac. Kawa o ile ma dosc niezniszczalny silnik to reszta komponentow moim subjektywnym zdaniem jest mniej wartosciowa niz w przypadku Yamahy. Osobiscie bral bym kicie Cat'a

- Pat123
- Świeżak
7 jest zajebiście dopracowana nie słyszałem o wadach konstrukcyjnych a w kocie owszem czyli jak w r6 kłopoty z dwójka
Yamaha to przede wszystkim 600 i nie jest to typowy sport, a zx7r jak najbardziej
To sa dwa inne motocykle ja bym wolał
Yamaha to przede wszystkim 600 i nie jest to typowy sport, a zx7r jak najbardziej
To sa dwa inne motocykle ja bym wolał
- radziu88
- Świeżak
Pat123 napisał(a):Shogun80 napisał(a):a ja ZX7R ,pod warunkiem ,że wiesz do czego ten sprzęt służy,mniej wygodny, ale frajdy da wiele więcej niż yamaha
Przepraszam, ze pytam, ale najekiej podstawie tak twierdzisz ? Do czego jest niby ZX7R ? ( zostal skonstruowany chyba na tor - myle sie ? )
Wydaje mi sie, ze powinienes sie jednym i drogim karnac. Kawa o ile ma dosc niezniszczalny silnik to reszta komponentow moim subjektywnym zdaniem jest mniej wartosciowa niz w przypadku Yamahy. Osobiscie bral bym kicie Cat'a
tak się składa kolego ,że mam zx7r, zrobłem nim już 21k kilometrów i ciężko mi się z nim rozstać bo jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Yamahą też jeździłem i uwierz mi, wypada blado przy ZX7R!!! Tak jak napisałeś ZX7R powstała z myślą o torze, dla tego jest mniej wygodna, ale jak poznasz ten sprzęt to radość z jazdy może być niesamowita!!
- Shogun80
- Świeżak
Pat123 napisał(a):radziu88 napisał(a):
Jak kupisz po polskim stunterze to i owszem![]()
??????

Jak już powiedzieliście zx7r to typowy sport cat nie i tyle w temacie
- radziu88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość