mam problem z suzuki rg 80
• Strona 1 z 1
mam problem z suzuki rg 80
kupiłem suzuki rg 80 jeździłem nią i ostatnio zaczeła palić mi sie kontrolka neutral co ona oznacza? i wogóle jak ktoś wie to nie powie mi co oznaczają te wszystkie kontrolki
a ha i jeszcze jak ktoś posiada suzuki rg to prosze o jego numer gg to sobie pogadamy

- bolus rg 80
- Świeżak
NEutral
kur...to oznacza bieg jałowy czyli tzw LUZ od keidy koles ejzdzisz na motorze..
PS:Ja posiadam rg 80 chcesz to wbijaj na moje gg to pogadamy a propo rg 80 to spoko sprzęt moge vi wytłumaczyc wszystko czego wnium neirozumiesz:P Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
PS:Ja posiadam rg 80 chcesz to wbijaj na moje gg to pogadamy a propo rg 80 to spoko sprzęt moge vi wytłumaczyc wszystko czego wnium neirozumiesz:P Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
-
ZELEK RG - Świeżak
Nie wiem czy to normalne ale jak zauważyłem, gdy przekręcam kluczyk w stacyjce mojej "Suzy" to na chwile zapala się kontrolka OIL. Wymieniłem go na początku sezonu także nie powinno się to pojawiać a przecieków nie mam. Czy to norma?
__ __\
O>T<O
Suzuki RG 80
O>T<O
Suzuki RG 80
-
Pedro - Świeżak
OK ok jezu macie nerwy jak z tobom maciek wytrzymuja ludzie jak o byle co sie juz burzysz haha.Pedro to normalne ze ci sie zaswieca tak ma byc...
Każdy Temat w którym sie udziele robi się zaraz popularny...
-
ZELEK RG - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm