15.09.2010 Warszawa Stryjeńskich przy kościele
• Strona 1 z 1
15.09.2010 Warszawa Stryjeńskich przy kościele
15.09.2010 czwartek ok 18.30, Warszawa, ul. Stryjeńskich na wysokości kościoła w stronę południową, warunki dobre sucho, na poboczu 2 rozwalone samochody każdy ok 20 lat+, za nimi przewrócony i tak zmasakrowany motor że nie byłem w stanie rozpoznać marki - kolor czerwony, raczej ścigacz, czerwony kask położony obok, karetka już była ale nie odjeżdżała nigdzie
. Takie mam szczęście że w ciągu 2 tygodni naocznie widziałem skutki 2 poważnych wypadków.
Tam co prawda jest niebezpieczne miejsce bo jest długa prosta, w górki, a skęcają w lewo na parkingi i w prawo w uliczkę do 12 piętrowego getta i zawsze jest stres na którym pasie pojawi się taki skręcacz reszta hamuje albo skokowo zmienia pasy.

Tam co prawda jest niebezpieczne miejsce bo jest długa prosta, w górki, a skęcają w lewo na parkingi i w prawo w uliczkę do 12 piętrowego getta i zawsze jest stres na którym pasie pojawi się taki skręcacz reszta hamuje albo skokowo zmienia pasy.
- Raf_CBF250
- Świeżak
viewtopic.php?t=19047&postdays=0&postorder=asc&start=0
tu masz temat do zamieszczania info o wypadkach..
tu masz temat do zamieszczania info o wypadkach..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości