YAMAH TZR 50 (chociaz zobacz)
ja mam pytanko , chodzi o tłumik chciałem zakupić tłumik do tzr a mianowicie gianelli bo podobno daje dużo na przyśpieche i mam pytanko gdzie można kupić i za jaką kwote
Yamaha jest bogiem , Prędkość nałogiem , Tuning wiarą , a stunt ... niee dla mnie ;P
- keraj tzr
- Świeżak
rozrusznik mozesz kupic na allegro z rozbitej tzr-ki jak uda ci sie znalezc taka a jak nie to czeka cie niemila wizyta u yamahy...... nie wiem ile moze kosztowac nowy rozrusznik, ale tylny amor kosztowal mnie 700zl wiec lepsza bedzie pierwsza wersja...
bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
STaLSKi jak chcesz kupic jakaś ciekawą szybke to polecam Ci sklep http://www.bs-motoparts.com/advanced_se ... s=tzr%2050
z tym że są to kosmiczne ceny i w dodatku nie wiem jak jest z wysyłką.
Co do tzr to ja mam od jakiegoś miesiąca TZR 80 jestem pozytywnie zdziwiony gdyż osiągi jak na 80ccm są super na 5 biegu wyciągłem ok. 115 km/h podobno v-max to 130 ale nie miałem okazji przetestowac. Nie wiem dlaczego skusiłem się na nią skoro mam już za kilka miesięcy 18stke i robie prawko. Jakby ktoś chciał to mogę pomyślec nad sprzedażą. Zarejestrowana w kraju. Jest ktoś z okolic krk ? Może jakiś wspólny wypad.
z tym że są to kosmiczne ceny i w dodatku nie wiem jak jest z wysyłką.
Co do tzr to ja mam od jakiegoś miesiąca TZR 80 jestem pozytywnie zdziwiony gdyż osiągi jak na 80ccm są super na 5 biegu wyciągłem ok. 115 km/h podobno v-max to 130 ale nie miałem okazji przetestowac. Nie wiem dlaczego skusiłem się na nią skoro mam już za kilka miesięcy 18stke i robie prawko. Jakby ktoś chciał to mogę pomyślec nad sprzedażą. Zarejestrowana w kraju. Jest ktoś z okolic krk ? Może jakiś wspólny wypad.

Obecnie yamaha tzr 80 95` | Fotka pod adresem: www.weo.pl/yamaha.jpg
-
vir - Świeżak
Siemasz,
Bardzo bym was Panowie prosił o dobrą rade.
Przymierzam sie dokupna Yamaszki TZRki i chcial bym zebyscie mi cos ciekawego polecili. Dodam ze TZRka musi sie zmiescic w budżecie 5000 - 5500 zl. Prosze o Pomoc:) (Zalezy mi zeby byla dosyc szybka)
Przymierzam sie dokupna Yamaszki TZRki i chcial bym zebyscie mi cos ciekawego polecili. Dodam ze TZRka musi sie zmiescic w budżecie 5000 - 5500 zl. Prosze o Pomoc:) (Zalezy mi zeby byla dosyc szybka)
- Cinek12
- Świeżak
Siemasz,
- Cinek12
- Świeżak
Najlepiej kup serie, a jak juz tuning to całościowy, o ile spalanie cie nie przerazi:D
Ogólnie to nikt ci tak nie doradzi jesli masz juz konkretny model na oku bo nikt ci nie pojedzie sie na przejechac jak sie sprawuje, a to nawazniejsze.
Ile masz lat? 16 jeszcze nie masz?
Ogólnie to nikt ci tak nie doradzi jesli masz juz konkretny model na oku bo nikt ci nie pojedzie sie na przejechac jak sie sprawuje, a to nawazniejsze.
Ile masz lat? 16 jeszcze nie masz?
- magik2208
- Bywalec
Mam 15 lat,
Mam na oku dwie:
http://allegro.pl/yamaha-tzr-50-2005-ro ... 56343.html
http://allegro.pl/yamaha-tzr-50-2004r-i1223892966.html
Ja poprostu chce zeby byla odblokowana a nie zamulala. Wczesniej jezdzilem Yamaha Aerox i to bedzie moj pierwszy motorower z biegami (jbc. umiem jezdzic tez biegowymi pojazdami bo nie raz porzyczalem od kumpli motorki z biegami:) ).
Mam na oku dwie:
http://allegro.pl/yamaha-tzr-50-2005-ro ... 56343.html
http://allegro.pl/yamaha-tzr-50-2004r-i1223892966.html
Ja poprostu chce zeby byla odblokowana a nie zamulala. Wczesniej jezdzilem Yamaha Aerox i to bedzie moj pierwszy motorower z biegami (jbc. umiem jezdzic tez biegowymi pojazdami bo nie raz porzyczalem od kumpli motorki z biegami:) ).
- Cinek12
- Świeżak
mam do was pytanei odnośnei ssania. mojaTZR wczesniej wogóle niechodzila na ssaniu. gdy chcailem odpalic na ssani(zimny czy cieply bez róznicy) nie dalo rady. gdy odpalona i ssanie wlaczam to gasnie. teraz wyczyscilem filtr powietrza i na zimnym silniku odpalam na ssaniu to trzeyma 1500 RPM a chyba obroty powinny rosnąć czemu tak sie dzieje??
nikt nie wiem co może byc tego przyczyną???
nikt nie wiem co może byc tego przyczyną???
- mariusz_777
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm