Wycena i pomoc ::]
• Strona 1 z 1
Wycena i pomoc ::]
Mam pytanko.
Może ktos mi wycenic czesci tak abym skuter keeway focus zrobil na 65 ewentualnie 70 nie musza byc jakies czesci stage 6 polini ale tez nie jakies takie ze zrobie 100 km i bedzie do wymiany. Z góry dziękuję::P. Aha i jak ktos ma tłumnik do sprzedania to prosze pisac 8101934. Ogólnie jakies cześci do 2t to pisac
Może ktos mi wycenic czesci tak abym skuter keeway focus zrobil na 65 ewentualnie 70 nie musza byc jakies czesci stage 6 polini ale tez nie jakies takie ze zrobie 100 km i bedzie do wymiany. Z góry dziękuję::P. Aha i jak ktos ma tłumnik do sprzedania to prosze pisac 8101934. Ogólnie jakies cześci do 2t to pisac

- Keeway Focus
- Świeżak
Nie rozumiem zdania:
Chodzi ci o to żeby jechał 65-70km/h, czy chcesz go przerobić na 70ccm?
1 wersja:
Jak jesteś odważny to kup silnik Minarelli Horizontal, silniki Keewaya to jego podróby, więc powinien pasować, a osiągi będą dużo lepsze. Koszt 400-500 zł . Ewentualnie Wariator Polini SC, Malossi Multivar (oba w granicach 300zł), tłumik technigas, yasuni(tutaj zależy czy nowy, czy używany) itd.
2 wersja:
Kupujesz kit 70ccm Malossi, Polini, albo Stage6 i tam powinny być wszystkie części do zamontowania (koszt to nie wiem zobacz na mieloch.pl, skutercentrum.pl).
Może ktos mi wycenic czesci tak abym skuter keeway focus zrobil na 65 ewentualnie 70
Chodzi ci o to żeby jechał 65-70km/h, czy chcesz go przerobić na 70ccm?
1 wersja:
Jak jesteś odważny to kup silnik Minarelli Horizontal, silniki Keewaya to jego podróby, więc powinien pasować, a osiągi będą dużo lepsze. Koszt 400-500 zł . Ewentualnie Wariator Polini SC, Malossi Multivar (oba w granicach 300zł), tłumik technigas, yasuni(tutaj zależy czy nowy, czy używany) itd.
2 wersja:
Kupujesz kit 70ccm Malossi, Polini, albo Stage6 i tam powinny być wszystkie części do zamontowania (koszt to nie wiem zobacz na mieloch.pl, skutercentrum.pl).
- Sniper075
- Świeżak
Chlopie jakbys mial tyle rozumu w glowie to bys zajrzal najpierw na mielocha, skutercenter, skuterdoktor itp i poszukal czesci dedykowanych do swojego moto a pozniej ewentualnie zapytal o ocene konfiguracji bo pytanie oraz sam sposob w jaki je zadales w niczym Ci nie pomoze... joł.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości