Poszukuje części do VFR v-tec 2003!!!! PILNE!!!!
• Strona 1 z 1
Poszukuje części do VFR v-tec 2003!!!! PILNE!!!!
Tak jak w temacie. Jestem po drobnym slizgu na lewa strone i w sumie nie stalo sie wiele ale troche do wymiany jest. Plastiki sa do dostania bez wiekszych problemow ale schody zaczynaja sie gdy chce dostac DZWIGNIE ZMIANY BIEGOW :/ nigdzie nie moge znalezc:/ oraz LEWY SET KIEROWCY.
Pisalem juz do Hondy ale oni maja cene nie z tej ziemi<wow>!!!
Gdyby ktos z was forumowicze mial gdzies namiary na kogos albo sam mial do sprzedania to baaaaardzo bym prosil o odezwanie sie.
Poza tym do wymiany czasza i lewa osłona silnika no i szyba bo zaczepy sie pourywaly, no i bym byl zapomnial, jeszcze lewy kierunkowskaz bo tamten szlak trafil gdzies i nie moge znalezc:/
Kolor motorka to niebiesko śliwkowy.
Z Bozia.
Pisalem juz do Hondy ale oni maja cene nie z tej ziemi<wow>!!!
Gdyby ktos z was forumowicze mial gdzies namiary na kogos albo sam mial do sprzedania to baaaaardzo bym prosil o odezwanie sie.
Poza tym do wymiany czasza i lewa osłona silnika no i szyba bo zaczepy sie pourywaly, no i bym byl zapomnial, jeszcze lewy kierunkowskaz bo tamten szlak trafil gdzies i nie moge znalezc:/
Kolor motorka to niebiesko śliwkowy.
Z Bozia.
- Mlodyr85
- Świeżak
Zadzwoń do Ratki w Mikołowie, serwisują maszyny i są dobrzy.
http://www.ratka.com.pl/
Gdy ułamałem dźwignię sprzęgła w CBF600 z 2009 r. na kursie tam dostaliśmy nową za 50 zł.
Ja co porawda jestem z okolicy, więc mam blisko, jednak może jeśli będą mieć to Ci wyślą. A nuż trafi się coś z odzysku.
Pozdrawiam.
http://www.ratka.com.pl/
Gdy ułamałem dźwignię sprzęgła w CBF600 z 2009 r. na kursie tam dostaliśmy nową za 50 zł.
Ja co porawda jestem z okolicy, więc mam blisko, jednak może jeśli będą mieć to Ci wyślą. A nuż trafi się coś z odzysku.
Pozdrawiam.
- bastek00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości