Rękawice z wyższej półki, 2 modele i dylemat.
• Strona 1 z 1
Rękawice z wyższej półki, 2 modele i dylemat.
Jako że w najbliższym czasie będę miał trochę wolnej gotówki chcę ją przeznaczyć na jakieś konkretne rękawice. Jestem praktycznie zdecydowany na najwyższy model o Racera: http://racerpolska.pl/rekawice/sicuro.htm
Ale od pewnego czasu chodzą mi po głowie Knox'y Handroid http://allegro.pl/item1162944801_rekawi ... szawa.html Co do tego że są to świetne rękawice nie mam wątpliwości. Zastanawiam się tylko czy warto dokładać te 250zł. Czy miał ktokolwiek styczność z tymi rękawiczkami?
Ale od pewnego czasu chodzą mi po głowie Knox'y Handroid http://allegro.pl/item1162944801_rekawi ... szawa.html Co do tego że są to świetne rękawice nie mam wątpliwości. Zastanawiam się tylko czy warto dokładać te 250zł. Czy miał ktokolwiek styczność z tymi rękawiczkami?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
kupujac handroid-y decydujesz sie na niespotykany wyglad najwyzszy poziom bezpieczeńswta oraz najwyzszy poziom bezpieczeńswta.. knox to przeciez jedna z najlepszych firm produkujacych ochraniacze.. poza tym wystarczy spojrzec jakie rozwiazania zastosowano w tym modelu..
zbyt wielu userow sie nie znajdzie zwazajac na to ze te rekawice sa na rynku dopiero od tego sezonu..
jedyne nad czym nalezy sie zastanowic to jak te rekawice beda wygladac po paru ladnych latach uzytkowania.. sadze ze predzej beda dawac oznaki zmeczenia handroidy.. lecz zawsze mozna kupic nast jak sie beda sprawowac dobrze.. heh
zbyt wielu userow sie nie znajdzie zwazajac na to ze te rekawice sa na rynku dopiero od tego sezonu..
jedyne nad czym nalezy sie zastanowic to jak te rekawice beda wygladac po paru ladnych latach uzytkowania.. sadze ze predzej beda dawac oznaki zmeczenia handroidy.. lecz zawsze mozna kupic nast jak sie beda sprawowac dobrze.. heh
Ostatnio edytowano 25/8/2010, 16:44 przez Leg1oN, łącznie edytowano 1 raz
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Leg1oN napisał(a): knox to przeciez jedna z najlepszych firm produkujacych ochraniacze..
Dlatego jestem zdecydowany na Racery.
Leg1oN napisał(a):jedyne nad czym nalezy sie zastanowic to jak te rekawice beda wygladac po paru ladnych latach uzytkowania.. sadze ze predzej dawac oznaki zmeczenia handroidy..
Dlatego się zastanawiam. Bo wiem że racery dobrze znoszą próbę czasu, przynajmniej niższy model.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Mierzyłem Knoxy, uczucie wchodzących pasków jest nieziemskie
Moją uwage przykuła jednak plastikowa osłona ręki nad nadgarstkiem dodatkowo ściągana jakimiś linkami. W ulotce mające zapewnić (ponoć) ochronę w przypadku lotu na pysk - zamiast złamać rękę i polecieć do przodu; ochraniacz usztywnia ją i rozkłada siłę tak że się tylko ślizgasz na tyłku.
Przy knoxach nie sugerował bym się paskami, jak na mój gust nie wyglądały zbyt dobrze i pełnią raczej formę fajnego bajeru - w żaden posób nie odciągają ni nie usztywniają palców, jedynie co to zapogiebają obtarciom. Jednak cały system ich ruchów może sie po roku popsuć i stać niewygodnym.
Jednak mając kase wybrał bym właśnie je, są niesamowicie wygodne.

Moją uwage przykuła jednak plastikowa osłona ręki nad nadgarstkiem dodatkowo ściągana jakimiś linkami. W ulotce mające zapewnić (ponoć) ochronę w przypadku lotu na pysk - zamiast złamać rękę i polecieć do przodu; ochraniacz usztywnia ją i rozkłada siłę tak że się tylko ślizgasz na tyłku.
Przy knoxach nie sugerował bym się paskami, jak na mój gust nie wyglądały zbyt dobrze i pełnią raczej formę fajnego bajeru - w żaden posób nie odciągają ni nie usztywniają palców, jedynie co to zapogiebają obtarciom. Jednak cały system ich ruchów może sie po roku popsuć i stać niewygodnym.
Jednak mając kase wybrał bym właśnie je, są niesamowicie wygodne.
-
szymaniakOL - Świeżak
- michalb989
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości