reklama
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Hmmm tak szczerze, to splynelo po mnie jak po kaczce - chyba Ci sie nie udalo. Ja probuje zwrocic tu uwage na zamieszanie, jakie sie zrobilo - i tylko dlatego, ze dwoch facetow probuje sobie skakac do oczu z byle powodu. Sami sie potem plujecie, ze syf sie robi. A poza tym - jezeli rzeczowe i niekrzywdzace uwagi sa wedlug Ciebie wymadrzaniem sie, to lepiej spojrz na to, jak Ty odnosisz sie do innych. I nie doswiadczenie w paplaniu i zaczepkach jest wyznacznikiem tego, co ktos ma w glowie. Wiec lepiej spauzuj troszke, bo to, co mowisz, swiadczy tylko o Tobie.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Może i krótka ale nie pieprzy bez sensu tak jak Ty bambusie!
Opanuj się człowieku! Zarzucasz ludziom kompleksy a sam potrzebujesz pomocy psychoterapeuty! Postaraj się - może być milej i wtedy przestaną forumowicze spieprzać na inne fora "bo tu sami najmądrzejsi i najbardziej doświadczeni!!" Panicz pozwoli ale... shutta' fuck up!
Opanuj się człowieku! Zarzucasz ludziom kompleksy a sam potrzebujesz pomocy psychoterapeuty! Postaraj się - może być milej i wtedy przestaną forumowicze spieprzać na inne fora "bo tu sami najmądrzejsi i najbardziej doświadczeni!!" Panicz pozwoli ale... shutta' fuck up!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Outlaw tfu... Akon. miało być EOT ale nie mogę się powstrzymać. Zerknąłem w twoje IP. Potweirdziło sie, dziecko neo. A jako, ze już wiemy, że Outlaw=Akon, to zamykam wątek, bo nie ma szans na to, żeby koleś zrozumiał. Starsi czytacze forum wiedza co mam na myśli. Dla przypomnienia - facjata Akona: files/jaa_130.jpg
To nie żart
To nie żart
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości